رقابت هاي كشتي فرنگي المپيك 2016 برزيل:
رقابت هاي كشتي فرنگي المپيك 2016 برزيل:

به گزارش
خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت هاي وزن 59 كيلوگرم كشتي فرنگي بازي هاي المپيك 2016 برزيل، از ساعت 17:30 امروز (به وقت ايران) در سالن كاري اوكا شماره 2 شهر ريودوژانيرو آغاز شد كه حميد سوريان در اولين ديدار خود مقابل شينيبو اوتا از ژاپن با نتيجه 5 بر 4 مغلوب شد اما با توجه به حضور اين حريف ژاپني در ديدار فينال، سوريان به گروه بازنده راه يافت تا رقابت خود را براي كسب مدال برنز ادامه دهد.
سوريان در گروه بازنده ها مقابل آلمات كبيسبايف از قزاقستان در حالی که 6 بر صفر پیش بود ضربه فنی شد تا وداع تلخی با بازی های المپیک 2016 برزیل داشته باشد.
حمید سوریان در رقابت های المپیک 2008 و 2012 لندن نیز عضو تیم ملی بود که در 4 سال پیش موفق به کسب مدال طلا شد و در پکن نیز از دور رقابت ها کنار رفت تا با ناکامی از دنیای قهرمانی خداحافظی کند.
انتهای پیام/
بیاید با انصاف باشیم
آقای سوریان امیدوارم روحیه ات را به دست آوری و با مدال طلای جهانی از کشتی خداحافظی کنی نه با شکست و غم تا زبان طعن و سرزنش عده ای همیشه مدعی برایت باز نماند.
اینو میخوام بهت بگم حتی اگه تو زمان ورزشکاریت هیچ مدالیم نمی گرفتی بازم دوست داشتم
تو افتخار مایی سرتو بالا بگیر تو عزیزی
درسته گذشتش درخشان بود ولی باید زمان حال رو می دیدید و نمیفرستادینش
البته این مربوط به گذشته میشه که اماده بود و جوانتر موقعی مسابقه انتخابی میزارن و عبدولی برادر کوچیکتر سعید انتخاب میشه بعد با سرهم کردن د استان گذشته یکی حق جوانی به ناحق ضایعه میشه تو اوردگاه المپیک هم باید اینجور مفتضانه مغلوب بشی ( ضربه فنی) خداجای حق نشسته قابل توجه اونایی که دم از حق میزنن
کشور ما تو کشتی خیلی غنیه اما اشتباه بزرگی کادر تیم انجام داده اونم سن بالا تیم شاید بگن تجربه المپیک دارن این ورزشکارا اما مگه چهار سال پیش المیپک لندن تجربه ریو رو داشتن که خوش درخشیدند سنشون درخشان بود و توان بازی بالایی داشتند
در ضمن سوریان خداحافظی نکرده و به امید موفقیت در میدان های جهانی+