به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،مدير بخش نمايش هاي خياباني نمايشگاه دستاوردهاي دولت با اعلام اين خبر گفت :  اين نمايش ها در راستاي  تقويت ارتباط و اعتماد ميان مردم و شعارهاي دولت با استعانت از زبان خلاق هنر نمايش است.
رضا کياني افزود: برخي از موضوعات مهم استان که پيگيري و انجام آنها در زمره شرح وظايف ادارات و سازمانهاي دولتي است و همچنين توقعاتي که دستگاههاي دولتي از مردم دارند دستمايه توليد آثار نمايشهاي خياباني قرار گرفته است.
 وي اظهارداشت: نمايش هاي بعد از ما  با موضوع مصرف بهينه آب و برق ،  ميراث ماندگار  با موضوع ميراث فرهنگي و نفت و  نمايش  تکاپو با موضوع آموزش و پرورش از جمله اين نمايش هاي خياباني است.
نمايشگاه دستاوردهاي دولت تا شهريور هشتم ماه در نمايشگاه بين المللي خوزستان در منطقه  ي کيانپارس اهواز برپاست.
انتهای پیام/و