ارومیه؛

برگزاری جلسه "کارگروه سلامت و امنیت غذایی"

اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سردشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، اسماعیلی ثانی مدیر شبکه و دبیر کمیته کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سردشت با برشمردن اهمیت موضوع جلسه به تبیین بحث التور و حساسیت آن علی الخصوص در فصل گرما پرداخت و لزوم توجه کلیه ارگانها را به موضوع کنترل سلامت آب شرب و بهداشت آب و فاضلاب خاطر نشان ساخت.

شایان ذکر است لزوم کنترل و نگهداری اصولی منابع آب و تاسیسات انتقال و توزیع مناطق نظامی ازجانب ادارات با درنظرگرفتن مقوله بیوتروریسم، یادآوری وظایف بخشداریها در روستاهای فاقد مدیریت آب و فاضلاب روستایی و لزوم تقویت امکانات آنها از نکات مهم و اساسی بود که توسط دبیر جلسه به سایرارگانها توصیه گردید.

در ادامه جلسه معاون فرمانداری نیز اهمیت سلامت و امنیت غذایی را یادآور شد و بر لزوم هماهنگی بیشتربین ادارات ذیربط و اعمال دقت و حساسیت مضاعف در این زمینه تاکید کرد و با برشمردن اهمیت کارگروه سلامت، برگزاری حداقل هر 4 ماه یکبار آن را امری ضروری دانست و از ساماندهی سیستم فاضلاب بعضی مناطق شهرستان و نگاه ویژه به بحث بیوتروریسم بعنوان مخاطرات اولویت دار مرتبط با بحث التور یادکرد..

برگزاری و فعال نمودن کمیته اتلاف حیوانات مزاحم در سردشت، ربط، میرآباد و نلاس با همکاری دامپزشکی و شبکه بهداشت، مکان یابی و ساماندهی بازارسنتی شهرسردشت و اصلاح رویه نامناسب جاری، آهک پاشی معابر و مجاری آبهای سطحی وخروجی فاضلاب در شهرهای ربط و میرآباد و سردشت، رفع ترک خوردگی، اصلاح شیب و عایق بندی جداول اطراف چشمه قدس جهت پیشگیری از نفوذ آلودگیهای سطحی، تعیین وضعیت و اصلاح سیستم فاضلاب سه راه مارغان، بکارگیری راهکارآموزش چهره به چهره و استفاده از پمفلت و بیلبوردهای آموزشی درخصوص بحث التور و سلامت و امنیت غذایی توسط کلیه ادارات، لزوم توجه به بحث پسماندهای حاشیه شهر و روستاها و مخاطرات زیست محیطی حاصله و طرح در جلسه آتی از موارد مصوب شده و مطرح شده در جلسه اولین کارگروه سلامت وامنیت غذایی بود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.