کرمانشاه؛

تولید 442 هزار تن محصولات دامی

442 هزار تن محصولات دامی در استان کرمانشاه تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به تولیدات کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: ما در استان 442 هزار تن تولید محصولات دامی داریم و از قطب‌های دامپروری کشور هستیم.

خسرو شهبازی گفت: از این میزان حدود 330 هزار تن مربوط به تولید شیر خام است که با گاوداری جدیدی که در سفر هیات دولت راه اندازی شده این ظرفیت 24 تا 30 هزار تن بیشتر می‌شود.

وی مصرف شیراستان را 200 هزار تن اعلام کرد که مابقی آن مازاد بر نیاز استان است.

  شهبازی از هدف گذاری برای تولید 500 هزار تنی شیر در استان یاد کرد که بتوانیم علاوه بر ارسال به سایر استان‌ها، صادرات به خارج از کشور هم داشته باشیم.

وی  افزود: در گوشت قرمز نیز تولید استان 36 هزار تن است که 27 هزار تن مصرف استان و مابقی مازاد بر نیاز است و بنا داریم این عدد را به 47 هزار تن برسانیم.

  شهبازی تولید گوشت مرغ استان را نیز 63 هزار تن اعلام کرد که نیاز استان 52 هزار تن است و ادامه داد: این رقم نیز قرار است به 100 هزار تن برسد.

به گفته این مسئول، اکنون 9 کشتارگاه با ظرفیت 130 هزار تن در سال در حوزه طیور استان فعال است.

انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، تن ، دامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار