یکی از زورگیران سابقه دار تهران داستان شهادت یکی از ماموران کلانتری تهران را بازگو کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ در ساعت 16:00 ، بیست و هفتم فرودین ماه امسال مأمورین گشت کلانتری 153 شهرک ولیعصر به دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا 125 با پلاک مخدوش مظنون و به آنها دستور ایست می دهند . 

با توقف موتورسیکلت ، ترک نشین موتورسیکلت به سرعت از موتور پیاده و اقدام به فرار می نماید ؛ یکی از مأمورین اقدام به توقیف موتور و دستگیری راننده ی آن کرده و همکار وی نیز بنام گروهبان یکم محمد رضایی ( 20 ساله ) به تعقیب فرد متواری می پردازد . 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

شهادت گروهبان رضایی در حین انجام وظیفه : 
در زمان تعقیب و گریز مأمور کلانتری 153 ( گروهبان محمد رضایی ) با فرد متواری ، این شخص به سمت خیابان آیت الله سعیدی متواری و مأمور کلانتری 153 نیز به تعقیب وی می پردازد ؛ در حین عبور از عرض خیابان آیت الله سعیدی ، یک دستگاه خودرو سواری پراید با رانندگی یک خانم به علت بی توجهی به جلو  و سرعت زیاد با مأمور کلانتری تصادف نموده و متأسفانه به علت شدت ضربه ناشی از تصادف ، گروهبان محمد رضایی فوت می کند . 

پرونده در اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ : 
با توجه به طرح شکایت های مشابه در خصوص انجام سرقت های بعنف توسط سرنشینان یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا در محدوده کلانتری شهرک ولی عصر و احتمال ارتکاب این سرقت ها توسط سرنشینان موتورسیکلت توقیف شده ، به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 34 تهران ، متهم دستگیر شده توسط گشت کلانتری 153 شهرک ولیعصر بهمراه پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت های بعنف" در اختیار اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 

شناسایی متهم متواری : 
با آغاز تحقیقات ، کارآگاهان موفق به شناسایی فرد متواری بنام "مهدی . ح" ( 22 ساله ) شدند که با بررسی سوابق مجرمین سابقه دار بلافاصله "مهدی . ح" به عنوان یکی از مجرمین سابقه دار در زمینه زورگیری مورد شناسایی قرار گرفت ؛ بررسی سوابق مهدی نشان داد که وی طی سال های گذشته چندین بار به اتهام زورگیری های مقرون به آزار دستگیر و روانه زندان شده و آخرین سابقه دستگیری وی نیز به سال 1394 باز می گردد که در آن پرونده با اخذ رضایت شاکی پرونده و تأمین قرار از زندان آزاد شده است . 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

دستگیری متهم و اعتراف به دهها فقره زورگیری : 
با شناسایی "مهدی . ح" به عنوان متهم متواری ، مخفیگاه وی در خیابان زمزم شناسایی و در تحقیقات از این محل مشخص شد که وی از آنجا متواری شده است ؛ لذا در ادامه اقدمات پلیسی ، آخرین مخفیگاه "مهدی . ح" در منطقه دهکده المپیک شناسایی و سرانجام در مورخه 01/06/1395 دستگیر و به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل می شود . 

"مهدی . ح" پس از دستگیری و انتقال به اداره پنجم پلیس آگاهی ، صراحتا به دهها فقره زورگیری و سرقت های خشن بویژه از کارگران ساختمان های نیمه ساز در جنوب و جنوب غرب تهران بویژه در مناطق شهرک ولیعصر ، پاسگاه نعمت آباد ، خیابان زمزم و ... اعتراف نمود و در در خصوص روز فرارش از دست مأمورین به کارآگاهان گفت : "آنروز ( 27/01/1395 ) برای زدن بنزین به جایگاه سوخت رفته بودیم ؛ قصد داشتیم تا پس از زدن بنزین به سرقت برویم و به همین علت یک چاقو همراه خود داشتم که آنرا زیر لباس خود پنهان کرده بودم ؛ ناگهان در حین خروج از پمپ بنزین مأمورین کلانتری به ما دستور ایست دادند ؛ به راننده موتور گفتم که توقف نکند اما دیگر دیر شده بود و امکان فرار با موتور وجود نداشت ؛ از آنجائیکه تا آنروز [ دهها فقره ] زورگیری و سرقت انجام داده بودم و از سوی دیگر سلاح سرد همراه داشته و سابقه دار نیز هستم ، اطمینان داشتم که در صورت دستگیری به این زودی از زندان آزاد نخواهم شد ؛ تصمیم به فرار گرفته و در [عرض] اتوبان [آیت الله] سعیدی شروع به فرار کردم . یکی از مأمورین به تعقیب من پرداخت ؛ چندین بار به من دستور ایست داد اما من همچنان به فرار خود ادامه دادم . ناگهان صدای برخورد بلندی را شنیدم ؛ در یک لحظه پشت سر خودم را نگاه کردم و دیدم که یک دستگاه خودرو سواری پراید با مأموری که مرا تعقیب می کرد ، تصادف کرده است ؛ به سرعت از محل متواری شدم و پس از آن از طریق روزنامه ها متوجه شدم که آن مأمور فوت کرده ؛ پس از مدت کوتاهی نیز فیلم تصادف آن مأمور را نیز [ در شبکه های اجتماعی ] مشاهده کردم . بسیار ترسیده بودم و اطمینان داشتم که مأمورین به دنبال من هستند ؛  به همین علت از محل سکونت خود [در خیابان زمزم ] متواری شدم اما نهایتا در دهکده المپیک دستگیر شدم " . 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

سرهنگ کارآگاه داوود فـرد ، معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : " با توجه به اعتراف صریح متهم به دهها فقره زورگیری و تهدید با سلاح سرد جهت سرقت اموال ( پول نقد ، گوشی تلفن همراه و ... ) و سوابق متهم در ارتکاب سرقت های بعنف و به جهت شناسایی مالباختگانی و شکات پرونده ، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی بازپرس محترم پرونده صادر شده است ؛ لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می شود تا جهت طرح و پیگیری شکایات خود به نشانی اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه نمایند " . 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۲۰ شهريور ۱۳۹۵
باید اعدامش کنن
Germany
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۷ شهريور ۱۳۹۵
اون راننده زن روهم بایداعدام کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۵ شهريور ۱۳۹۵
درودبرتومامورشجاع.یادت گرامی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
دست وپا متهم راقطع کنن تا عبرتی بشه برای بقیه
-
ناشناس
۱۲:۴۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
من تعجبم ازاینه که اینقدر هم که توشهرهای مختلف اعدام صورت میگیره چراعبرگ گیری نمیشه البته بااون نظردوستم هم که درمورداحکام اسلامی مانندقطع دست وانگشت .و......کاملاموافقم اگرماشیعه علی (ع)هستیم چراقضاوتهای امیرالمومنین رااجرا نمیکنیم ؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
فقط فقط حبسسسسسس ابد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
عرض تسلیت به خانواده رضایی .خدا بیامرزش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
متهم باید به اشد مجازاااااااات بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
متهم هرچه زودتر باید مجازات بشه. شهادت گروهبان رضایی را به خانواده محترمشون تسلیت میگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
روحش شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
خدا بیامرزدش .روحش شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۵ ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
خواهشا اعدامش کنید تا درس عبرتی بشه برای بقه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
من خیلی از خلافکارهارو میشناسم به 113 هم زنگ زدم اعلام کردم ولی خبری نیس که نیست.تو روز روشن مواد فروشی،مزاحمت،اربده کشی،زورگیری و....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
روحش شاد باید این ارازل رو اعدام کرد و تنها راهش اعدامه
Germany
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
قاضی باید به خلافکاران زندان های طولانی بدهند
۱۲۳۴
آخرین اخبار