یاسوج؛

کاهش 20 درصدی تولید مرکبات در گچساران

مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: ریزگردها و گرد و غبار در چند سال گذشته سبب کاهش 20 درصدی تولید مرکبات این شهرستان معادل پنج هزار تن شده است.

به  گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ علیرضا رضا نژاد گفت: سالانه 25 هزار تن محصول باغی شامل لیموترش، پرتقال، نارنگی، انار و انگور در این شهرستان تولید می شد که هم اکنون این میزان به 20 هزار تن رسیده است.

وی بیان کرد: یکهزارو 810 هکتار از باغ های مرکبات گچساران تاکنون به سیستم آبیاری قطره ای مجهز شدند.

رضانژاد سطح باغ های دیم این شهرستان را 190 هکتار اعلام کرد و افزود: یکهزار و 578 هکتار از باغ های این شهرستان بارور هستند.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: روستاهای چهاربیشه، پاکوه، ماهور باشت، آب توت، اسپر، مارین، دیل، شامبراکان و نارک عمده ترین مناطق تولید محصول باغی این شهرستان است.

رضانژاد ابراز کرد: بخشی از محصول تولید شده باغی این شهرستان به استان های خوزستان، فارس و زنجان صادر می شود و باقی آن به مصرف مردم گچساران می رسد.

وی ابراز کرد: بیش از یکهزار بهره بردار در زمینه برداشت مرکبات در باغ های گچساران فعالیت دارند.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: بیش از 135 هکتار از باغ های این شهرستان در دولت یازدهم به سیستم آبیاری قطره ای مجهز شد.

از سال 91 تاکنون بیش از 250 روز با پدیده ریزگرد در گچساران ثبت شده است.

میزان آلودگی هوای این شهرستان در روزهای با پدیده ریزگرد از سال 91 تاکنون تا شعاع دید 20 متر هم در این شهرستان ثبت شده است.

این شهرستان در سال جاری 35 روز با پدیده ریزگرد مواجه بود.

حد مجاز غلظت ذرات معلق در هوا 150 میکروگرم بر مترمکعب است.

شهرستان 120 هزار نفری گچساران از مناطق جنوبی کهگیلویه و بویراحمد است که در مجاورت استان خوزستان قرار دارد.

استان خوزستان یکی از مناطق ورود پدیده گرد و خاک به بخش غرب و جنوب غربی کشور است.



انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.