گیلان؛

پخت بزرگترین غذای نذری در گیلان

45 دیگ غذای نذری در صومعه سرا پخته و توزیع شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ تعدد 45 دیگ غذای نذری بر اساس سنتی 80 ساله در مسجد امام حسین (ع) صومعه سرا پخته و بین عزاداران حسینی توزیع شد.

غذای نذری پخته شده در این مسجد بین 7 هزار نفر توزیع شد.

برای پخت 45 دیگ غذای نذری یک تن برنج ، 200 کیلو پیاز- سیب زمینی - لپه و 200 کیلو گوشت قرمز استفاده شد.

گفتنی است برای پخت این غذا 180 میلیون ریال هزینه شد که آن را خیرین تامین کردند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.