شهرکرد؛

باید به فکر تولید محصولات مدرن غذایی باشیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: باید به فکر تولید محصولات مدرن غذایی باشیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مرتضی هاشم زاده در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا، شعار امسال این روز را «آب و هوا در حال تغییر است٬ کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند» اعلام و با بیان اینکه باید به فکر تولید محصولات مدرن غذایی باشیم اضافه کرد: تولیدکنندگان باید برای رقابت با محصولات جهانی تلاش کنند.

وی ادامه داد: به منظور تولید محصول بیشتر و با کیفیت باید از پتانسیل ها و امکانات موجود در استان درست استفاده کرد.

هاشم زاده افزود: گرچه استفاده از کود و سموم در جلوگیری از پیشرفت آفات مؤثر است اما استفاده نادرست و بیش از حد سموم شیمیایی باعث آسیب به محصولات کشاورزی به خصوص محصولات روزچین خواهد شد.

وی همچنین توجه به معرفی الگوهای مدرن غذایی و ترویج روش های جدید برای تأمین مواد غذایی خانوارها در زندگی روزمره را قابل توجه دانست.

16 اکتبر برابر با 25 مهرماه به عنوان «روز جهانی غذا» و از 24 تا 30 مهرماه نیز هفته ملی غذا نامگذاری شده است.

روز شمار «هفته ملی غذا» در سال جاری به شرح زیر می باشد:

1) شنبه ۲۴ مهرماه: غذا٬ آگاهی٬ سلامت
2) یک شنبه ۲۵ مهرماه: غذا٬ نظارت٬ سلامت
3) دوشنبه ۲۶ مهرماه: غذا٬ تحرک٬ سلامت
4) سه شنبه ۲۷ مهرماه: غذا٬ صنعت٬ سلامت
5) چهارشنبه ۲۸ مهرماه: غذا٬ آموزش٬ سلامت
6) پنج شنبه ۲۹ مهرماه: غذا٬ سفیران٬ سلامت
7) جمعه ۳۰ مهرماه: غذا٬ معنویت٬ سلامت

انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار