زنجان،

کاهش مصرف روغن های جامد در سبد خانواده ها

میزان مصرف روغن جامد در سبد خانواده ‌ها باید به صفر برسد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ تاج کی ظهر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا، گفت: در این روز توجه به کاهش سوء تغذیه، اشاعه فرهنگ تولید غذای سالم و امنیت غذایی اهمیت بیشتری دارند.
وی افزود: زیر مجموعه هایی از قبیل کاهش مصرف نمک و قند و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و نشان ایمنی و سلامت تعریف شده که در دستور کار دانشگاه خواهد بود.
تاج کی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر بیماری های قلبی و سرطان در ایران در حال افزایش است و این بیماری ها را می توان به عادت های غلط غذایی نسبت داد و باید بر واحدهای تولیدی مواد غذایی نظارت شود.
سیاست های سازمان غذا برای رسیدن به اهداف خود در روز جهانی غذا، اعطای نشان ایمنی برای محصولات، کاهش نمک، شکر و روغن های جامد، کاهش اسید های چرب ترانس و ساماندهی غذاهای سنتی است.
گفتنی است میزان مصرف روغن جامد در سبد خانواده‌ها در سال گذشته ۴۸ درصد بوده است و بایستی این میزان به صفر برسد.
 
انتهای پیام/ ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.