گیلان؛

برپایی سفره سالم برای کودکان و نوجوانان در آستارا

جمعی از کودکان آستارا با برپایی سفره سالم در مرکز شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان با تغذیه سالم آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛

مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان آستارا گفت : کنترل سلامت مواد عذایی و آشنایی با غذاهای مفید راهی برای دست یابی به سلامت است.
سپیده جباری برپایی سفره های سلامت را فرصتی برای نشان دادن ارتباط بین تغذیه و سلامت عنوان کرد و افزود : برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم بروز بیماری هاست و شایسته است به این امر توجه و برای حفظ سلامت از گروه های غذایی متعادل و متنوع استفاده شود. 
تعادل مصرف بین گروه های غذایی، افزایش مصرف میوه و سبزیجات، اجتناب از مصرف چربی و روغن زیاد در غذا، خودداری از مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، به حداقل رساندن مصرف مواد قندی و تنقلات و چاشنی های مضر، انجام برنامه های مرتب ورزشی در طول هفته و حفظ وزن مناسب از جمله نکات آموزشی مطرح شده در حاشیه سفره سالم بود.
پخت غذاها و انواع آش های محلی توسط والدین دانش آموزان، زینت بخش سفره سالم در مرکز شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا بود. 
حدود 3 هزار و 500 نفر در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان عضو هستند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.