به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛ 
 مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان 
آستارا گفت : کنترل سلامت مواد عذایی و آشنایی با غذاهای مفید راهی برای 
دست یابی به سلامت است.
  سپیده 
جباری برپایی سفره های سلامت را فرصتی برای نشان دادن ارتباط بین تغذیه و 
سلامت عنوان کرد و افزود : برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم بروز 
بیماری هاست و شایسته است به این امر توجه و برای حفظ سلامت از گروه های 
غذایی متعادل و متنوع استفاده شود. 
 
 تعادل مصرف بین گروه های غذایی، افزایش مصرف میوه و سبزیجات، اجتناب از 
مصرف چربی و روغن زیاد در غذا، خودداری از مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، به 
حداقل رساندن مصرف مواد قندی و تنقلات و چاشنی های مضر، انجام برنامه های 
مرتب ورزشی در طول هفته و حفظ وزن مناسب از جمله نکات آموزشی مطرح شده در 
حاشیه سفره سالم بود.
  پخت غذاها و
 انواع آش های محلی توسط والدین دانش آموزان، زینت بخش سفره سالم در مرکز 
شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا بود. 
  حدود 3 هزار و 500 نفر در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان عضو هستند.
انتهای پیام/م