اردبیل؛

تولید سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ بهلول تکلوی که به مناسبت روز جهانی غذا در حاشیه نمایشگاهی که به همین مناسبت برگزار یافته بود، با اعلام این خبر افزود: در استان اردبیل ۳ میلیون و ۸۸۰ واحد دامی سبک و سنگین پرورش و سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می شود.

وی گفت: از این میزان ۱۴ هزار تن آن به نیاز داخلی رسیده و مابقی به دیگر استان های کشور صادر می شود.

تکلوی بیان کرد: صدور این میزان گوشت به دیگر استان‌ها به صورت دام زنده است به طوریکه که 3 تا 5 درصد افت به دلیل حمل بین راهی را به دنبال دارد که به ضرر تولید کننده و مصرف کننده است.

وی افزود: کشتارگاه صنعتی اردبیل یکی از مجهزترین ، پیشرفته‌ترین و کامل‌ترین واحد کشتارگاه در کشور است و باید با برنامه‌های اساسی جلوی خروج گوشت از استان به صورت دام زنده گرفته شده و مسئولان و دست اندرکاران تولید پس از ذبح و بسته بندی گوشت شرایط حمل آن را به دیگر استان ها فراهم کنند.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: اردبیل ، تولید ، سالانه ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.