تبریز؛

مصرف سالانه 350 گرم گوشت بوقلمون درکشور

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور از مصرف سرانه 350 گرم گوشت بوقلمون در کشور خبرداد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛رضایی در مراسم کلنگ‌زنی طرح تحقیقاتی، آموزشی اصلاح‌نژاد بوقلمون بومی کشور در بناب، با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات بناب به سیستم‌های پیشرفته تحقیقاتی مجهز خواهد شد، گفت: مرکز آموزشی اصلاح‌نژاد بوقلمون بومی بناب در 40 هکتار زمین شامل سالن جوجه‌کشی، پرورش جوجه، سالن مولد و انبار است.

وی افزود: فاز اول این مرکز با اعتبار 25 میلیارد ریال و طی 9 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید و سالانه ظرفیت تولید یک میلیون و 300 هزار جوجه را دارد.

وی افزایش ضریب تبدیل بوقلمون را از اهداف اصلی این مرکز اعلام کرد و گفت: در نژاد ملی ضریب تولید گوشت 8 تا 10 کیلو است که این ضریب در مرکز بناب به 5 کیلو کاهش خواهد یافت.

رضایی تصریح کرد: ضریب تولید میزان خوراکی است که به گوشت تبدیل می‌شود.

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مصرف سرانه بوقلمون در کشور را 350 گرم اعلام کرد.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار