به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سرباز گفت: بیش از 10 هزار متر از اراضی ملی شهر پیشین از توابع این شهرستان رفع تصرف شد. 
مهراب ستوان افزود: در اجرای حکم قطعی صادره از مراجع قضایی مربوط به تصرف بخشی از اراضی دولتی حاشیه شهر پیشین در شهرستان سرباز، کارکنان اداره راه و شهرسازی و کارشناسان حفاظت از اراضی با همکاری نیروی انتظامی به وسیله یک دستگاه لودر در محل اراضی مورد نظر حاضر و اقدام به تخریب اعیانات غیر مجاز ساخته شده توسط سودجویان کردند. 
وی ادامه داد: در نتیجه این اقدام بیش از 10 هزار متر از اراضی دولتی متعلق به عموم مردم، رفع تصرف و آزادسازی شد. 
وی افزود: تصرف بی رویه اراضی دولتی حاشیه شهرها موجب ایجاد سکونتگاه های غیر رسمی می شود که این موضوع تبعات منفی امنیتی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و معیشتی را به دنبال خواهد داشت. 
رئیس اداره راه و شهرسازی سرباز گفت: حفظ و حراست از اراضی دولتی و عمومی جزو وظایف ذاتی و سازمانی راه و شهرسازی است. 
وی ضمن هشدار به متصرفان سودجو تاکید کرد: هیچ تخلفی در زمینه تعدی به اراضی دولتی و ملی از چشم مراجع قضایی و دستگاههای متولی دور نخواهد ماند و با سودجویان و متصرفان غیرقانونی برخورد می شود.
انتهای پیام/گ