شیراز؛

آغاز طبخ آش نذری 80 تنی در شیراز

به مناسبت 28 صفر پخت آش نذری 80 تنی در شیراز آغاز شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد اسدی مدیر اجرایی این برنامه گفت: افزون بر 4 هزار کیلوگرم برنج، 3 هزار و 500 کیلوگرم گوشت، 4 هزار کیلوگرم حبوبات و 5 هزار کیلوگرم سبزی برای تهیه این آش استفاده شده است.

وی با بیان اینکه  700 نفر برای پخت این آش مشارکت می کنند ادامه داد: هزینه  120 میلیون تومانی این آش را مردم فراهم کرده اند.
 این آش پس از طبخ در سالروز رحلت پیامبراکرم (ص) و شهادت امام حسن (ع) توزیع می شود.

برچسب ها: آغازطبخ ، آش ، نذری ، فارس ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار