به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،در اختتامیه این جشنواره که در هتل عباسی اصفهان برگزارشد، از نگاه داوران و
 مردم، ' آش انار ' ، ' آبگوشت به  و بادمجان '، ' سالاد لبو و انار ' ، ' 
سرکه ' و ' شیره ' به ترتیب برترین پیش غذا، برترین غذای اصلی، برترین دسر و
 برترین نوشیدنی از استان قم انتخاب شد. 
' کشک و بادمجان '، ' ته چین 
با مرغ' ، ' خورش ماست ' و همچنین ' گل گاو زبان ' به ترتیب برترین پیش 
غذا، برترین غذای اصلی، برترین دسر و دمنوش از استان اصفهان انتخاب شد. 
'
 کشک و بادمجان ' به عنوان برترین پیش غذای استان تهران و ' کباب لالی'، ' 
زرد آلو' و ' آب زرشک و انار ' نیز به ترتیب برترین غذای اصلی، برترین دسر و
 برترین نوشیدنی از استان تهران انتخاب شد. 
همچنین ' شوربا' ، ' 
داغلاما '، ' مسقطی ' و ' ریشه ماهوت ' به ترتیب برترین پیش غذا، برترین 
غذای اصلی، برترین دسر و برترین دمنوش از استان مرکزی انتخاب شد. 
در 
بخش انتخاب برترین سرآشپز نیز، ' حسین میرزایی ' از استان اصفهان، ' ستار 
کریمی یگانه ' از استان تهران، ' ابراهیم قربانی ' از استان قم، ' مینا 
امامقلی ' از استان مرکزی و ' رقیه فلاحی ' از استان البرز به عنوان برترین
 سرآشپزان منتخب این جشنواره معرفی و از آنها تقدیر شد. 
نخستین جشنواره
 ' سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری' منطقه 6 کشور با هدف احیا و فرهنگ سازی 
غذای بومی و منطقه ای و ارائه آنها در فهرست رستوران های کشور به مدت سه 
روز با حضور شرکت کنندگانی از استان های اصفهان، مرکزی، استان تهران، البرز
 و قم در باغ موزه چهلستون اصفهان برگزار شد. 
انتهای پیام/م