بیرجند؛

افزایش کیفیت رستوران های بین راهی در خوسف

کیفیت واحد های اقامتی و پذیرایی بین راهی شهرستان خوسف به دلیل نظارت مستمر افزایش یافته است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوسف در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از بیرجند؛گفت:بازدید مشترکی با همراهی شبکه بهداشت از واحد های پذیرایی بین راهی شهرستان خوسف انجام پذیرفت.

صالحی افزود:در شهر ستان خوسف سه واحد پذیرایی بین راهی فعال است که به واسطه نظارت مشترک و مستمر در سه ماهه گذشته از رشد کیفی و کمی رضایت بخش برخوردار شده است.

وی گفت: امیدواریم با استمرار نظارت و بازدید های مشترک ضمن شناسایی و تذکر نقاط ضعف، شاهد پیشرفت روز افزون رعایت نکات بهداشتی و خدماتی این واحد ها باشیم.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.