اصفهان؛

برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی اردستان

جشنواره غذاهای بومی و محلی اردستان با شرکت 240 نفر در سالن شهید مفتح این شهرستان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فرماندار اردستان در این مراسم خواستار استفاده از ظرفیت منابع گردشگری و صنعت توریسم جهت توسعه و رشد شهرستان شد و افزود: برگزاری جشنواره های غذای سنتی می تواند به عنوان یک حرفه در جذب گردشگر موثر باشد و غذاهای بومی و محلی باید به یک صنعت تبدیل شود.
علیرضا غیور هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج و شناساندن غذاهای سنتی و اصیل اردستانی به نسل جوان اعلام کرد.
در این جشنواره 240 نفر شرکت کرده بودند که در پایان به 5 نفر از برگزیدگان به رسم یادبود هدایایی اهدا شد.
نان برشته، آش گندم، آش کدو، سیروک، کالاجوش، آش جو تنوری، خورشت اسفناج، قیمه ریزه، دیزی سنگی، کاچی، حلیم و رشته پلو از انواع غذاهای ارائه شده در این جشنواره بود.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.