بندرعباس؛

آغاز "برداشت پیاز" خارج از فصل

برداشت پیاز خارج از فصل از 9 هزار و 350 هکتار زمین های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، سید رضا امیری زاده مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد: امسال بیش از 264 هزار تن محصول برداشت شود که هشت درصد بیشتر از پارسال است.

 وی افزود: علت افزایش تولید استفاده از ارقام مرغوب، انجام فعالیت های  زراعی و مبارزه با آفات است.

 سید رضا امیری زاده گفت: محصول برداشت شده علاوه بر استان های کرمان، اصفهان و تهران، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق هم صادر می شود.
برداشت پیاز خارج از فصل تا اواخر اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .

رودان، میناب، بندرعباس و پارسیان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در هرمزگان است.

پیاز با داشتن سولفور ، کروم و ویتامین B6 در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است. پیاز رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی ، درد و التهاب مفاصل را کاهش می دهد و در درمان سرماخوردگی مفید است.

هرمزگان با تولید سالانه یک میلیون و 500 هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل، جزء 4استان برتر کشور است .

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.