
اعترافات مرد خیانتکار به قتل همسرش با سیانور؛
زنم فکر میکرد در خانه هم رئیس است
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،اسماعیل یزدانی مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد گفت: این جلسه آموزشی با حضور 60 نفر از خبازان شهرستان و اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار شد.
وی افزود: آموزش و ارتقای سطح مهارتی خبازان یک گام مهم در بهبود کیفیت نان و یکی از مولفه های اصلی رسیدن به این امر مهم است.
میثم نقوی مشاور پژوهشی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 نیز در این جلسه آموزشی گفت: در کیفیت نان 51 درصد مواد اولیه، 32 درصد نیروی انسانی و 17 درصد شرایط فنی و بهداشتی دخیل است.
وی به توضیح در مورد انواع آردهای قوی، ضعیف و متوسط، ویژگی های گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاه های پخت نان پرداخت.
انتهای پیام/