به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمدتراقویی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ایرانشهر اظهار داشت: پرداخت زکات از واجبات الهی و از
سنت های حسنه است که نقش بسزایی در کمک به نیازمندان و فقرا دارد.
وی با اشاره به نقش مهم علما، ائمه جمعه و جماعات، معتمدان و ریش سفیدان در ترویج فرهنگ پرداخت زکات افزود: از ابتدای امسال تا کنون افزون بر 35 نشست با هدف ترویج فرهنگ پرداخت زکات در سطح شهرستان ایرانشهر برگزار شده است.
وی بیان کرد: زکات های جمع آوری شده برای رفع مشکلات نیازمندان و تامین نیازهای ضروری آنان در بخش های تعمیر مسکن، ساخت حمام و سرویس های بهداشتی و بیماران صعب العلاج هزینه می شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ایرانشهرگفت: باید تعهد و انگیزه دینی برای اجرای احکام الهی ایجاد و تقویت شود.
تراقویی اظهار داشت: زکات حکمی الهی است که باید در ذهن کشاورزان نهادینه و بخشی از آن نیز برای فعالیت های فرهنگی هزینه شود.
انتهای پیام/ع