شاهرود؛

افزایش سردخانه های شاهرود

سردخانه های شهرستان شاهرود به 11 هزارتن افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شاهرود؛ مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با بیان اینکه این میزان ظرفیت هنوز برای شهرستان کافی نیست، گفت: استمرار فعالیت کارخانه کنسانتره می تواند پاسخ گوی بخشی از نیازهای منطقه باشد، اماشاهرود همچنان نیازمند راه اندازی صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات کشاورزی است.

محمدرضا قاسمی با بیان اینکه محصولات باغی ماهیت فسادپذیری بیشتری نسبت به محصولات زراعی دارند، افزود: اگر فرآیندی برای فرآوری محصولات نداشته باشیم حدود 30 درصد محصولات باغی از چرخه تولید خارج می شوند.

وی با اشاره به کیفیت خوب برخی از محصولات کشاورزی شهرستان مانند انگور و زردآلو و بالا بودن میزان تولیدآن ها به نسبت میانگین کشوری، اعلام کرد: میانگین تولید زردآلو در کشور هشت تن در هکتار است در حالی که این میزان در شاهرود به راحتی به 15 تن در هکتار می رسد.

قاسمی به شروع کارهایی در حوزه صادرات اشاره کرد و گفت: امسال انگور شاهرود به کشورهای روسیه، پاکستان، افغانستان و عراق صادر شد اما با بسته بندی و درجه بندی مناسب تر می توان شاهد توسعه صادرات در این بخش بود.

انتهای پیام/ م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار