می در جمع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس گفت که آماده است با کشورهای عضو این شورا برای عقب راندن آنچه به ادعای وی «اقدامات تهاجمی ایران در منطقه» است، همکاری کند.
همچنین نخست وزیر انگلیس در مصاحبه با شبکه العربیه گفت: چشمان ما در مورد ایران کاملا باز است و من هم همین نگرانیها را در مورد فعالیتهای مخرب ایران دارم.
اما اظهارات مداخله جویانه «می» به همین جا ختم نشد وی اخیرا در سفری به آمریکا و در جمع جمهوری خواهان ایالت فیلادلفیا گفت: باید در مورد نفوذ ایران در خاورمیانه که یک نفوذ «بدخیم» است، مراقب بود.
همچنین وی در صحبت هایی تکراری و نخ نماشده موضوع هسته ای ایران را پیش کشید و گفت: توافق هسته ای احتمال دستیابی ایران به سلاح اتمی را حداقل برای یک دهه خنثی کرده است.
اکنون باتوجه به سابقه رفتاری دولت انگلیس با ملت ایران در دوران پیش و پس از انقلاب، نظر شما درباره این اظهارات چیست و به نظر شما پاسخ این اظهارات از سوی مقامات کشورمان چگونه باید باشد؟
نظرات شما در پایان این خبر درج میشود.
انتهای پیام/
اینا دشمنان اهل بیت هستند و با مذهب ما مشکل دارند و فقط می گند اهل بیت بزارید کنار و اسرائیل رو به رسمیت بشناسید و جواب ما اینه مرگ بر اسرائیل و سلام بر حسین و پدر و مادر فدایی امام حسین علیه السلام
ما چندی قبل پاسخ این نوع یاوه گوییها را از زبان رهبر فرزانه جمهوری اسلامی داده ایم.اینها از جرگه هم پیمانشان اسراییل خارج نیستند.شاید نیاز به تکرار مکررات باشد برای آنهایی که حافظه خوبی ندارند یا از بیماری آلزایمر رنج میبرند.با این اوصاف جهت تنویر ذهن متروک ایشان تکرار میکنیم:
اگر غلطی از شما سر بزند تل آویو و حیفا را با خاک یکسان میکنیم.
والسلام
مبانی آرمانی و فکری اسلام با نظام های غربی و اروپایی کاملا در تضاد است تنها راه حل این اس کخ توکل به خدا و تحلیل گفتمان انقلاب و سخنان رهبری است
این زبان درازی ها هم از کوتاهی دولت ماست که گوشه ای نشسته و چشم امید به این شیاطین دوخته