سرخپوشان پایتخت بعد از چهار ماه قفل دروازه شان مقابل استقلال در دربی 84 باز شد.

رکوردهای پرسپولیس با اشتباهات برانکو برباد رفتبه گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان؛سرخپوشان پایتخت در حالی نتیجه دربی 84 را به رقیب دیرینه خود استقلال واگذار کردند که خوش بینانه ترین هوادار استقلال هم باور نمی کرد که تیم محبوب خود سه گل به پرسپولیس بزند. 

تیم پرسپولیس در دربی 84 باخت چرا که بازیکنان این تیم دچار غرور کاذب شده بودند و برانکو هم ترکیب خوبی در این بازی در نظر نگرفت. 

انتقادی که به برانکو وارد است استفاده از فرشاد احمدزاده در پست جناح چپ بود که این بازیکن نشان داد که توانایی حضور در این پست ندارد چرا که گلهای استقلال از این جناح پایه گذاری شد. 

به هر حال احمدزاده مقصر نیست چرا که پست تخصص اش جناح چپ نیست. حسین ماهینی هم در پست غیر تخصصی خود قرار گرفت و همین موضوع باعث شد که ساختار دفاعی پرسپولیس متزلزل نشان دهد و سه گل هم دریافت کند. برانکو با هوشیاری می توانست ترکیب ایده آلی را به زمین مسابقه بفرستد اما این کار را نکرد و باز هم مقابل منصوریان ناکام ماند. 

تعویض رضاییان هم یکی از تصمیم های اشتباه برانکو بود چرا که این بازیکن پایه گذار تمام حملات پرسپولیس بود و بازیکن جایگزین هم نتوانست اقدام موثری در این بازی داشته باشد. 

شاگردان برانکو در بازی دربی مغرور بودند چرا که چند سال دربی را نباخته بودند و در 20 بازی گذشته هم 5 گل دریافت کرده بودند. این اتفاقات باعث شد که آنها دچار غرور کاذب شوند و در عرض 26 دقیقه 3 گل دریافت کردند. 

نبود کامیابی نیا هم در شکست پرسپولیس برابر استقلال موثر بود و اگر برانکو در بازی گذشته مقابل تراکتورسازی خیلی سریع این بازیکن تعویض کرده بود وی محروم نمی شد و شاید پرسپولیس هم دربی 84 را نمی باخت. 

سرخپوشان پایتخت قبل از دربی پایتخت درگیر مطالباتشان بودند و تمرکزشان معطوف به بازی دربی نبود و همین موضوع باعث شده بود که به لحاظ روحی و روانی آماده این بازی مهم و حساس نباشند. 

یکی از نکات بازی دربی عصبانیت بازیکنان پرسپولیس بود که شاهد درگیری سیدجلال حسینی با مهدی رحمتی دروازه بان استقلال، جر و بحث بیرانوند با مدافعان پرسپولیس از جمله احمد زاده، اعتراض رضاییان به تعویض و مصدومیت انصاری به علت برخورد سنگ به سرش بود. این موضوع ها نشان می دهد که سرخپوشان پایتخت از لحاظ روحی و روانی آماده این بازی نبودند.

تیم پرسپولیس آخرین گل خورده اش در 29 مهرماه مقابل ذوب آهن رقم خورد و در 26 دقیقه به اندازه 4 ماه در دربی پایتخت گل دریافت کرد. این موضوع نشان می دهد که پرسپولیس روز خوبی سپری نکرد. 

به هر حال پرسپولیس دربی پایتخت را باخت اما زمان خوبی این شکست را پذیرا شد چرا که 10 امتیاز با استقلال و 6 امتیاز با تراکتورسازی فاصله با این تیمها  در جدول رده بندی دارد. براین اساس تیم پرسپولیس با شکسته شدن غرور کاذب بازیکنانش با قدرت بیشتری به مصاف حریفان بعدی خود می رود. 

با این اوصاف باید دید برانکو برای درمان زخم های تیمش چه نسخه ای می پیچد؟ 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امید
۲۱:۵۵ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
به عنوان یک پرسپولیسی باید بگم که اگر استقلال همین روش را تا اخر بازی ادامه میداد حتما حتما حتما شش تا میخوردیم و خدا رو شکر که استقلال رفت برای دفاع مگر نه یک فاجعه برای تیم پرسپولیس بود . گل دوم خودمون هم فکر کنم خطای سید جلال بود 12
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۳ ۲۶ بهمن ۱۳۹۵
همه جا گفتم اینجا هم میگم کیسه این ترفندا قدیمی شده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
صاحب
۲۱:۲۴ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
بخدا ما به برانکوباختیم ...و ...بس........یه انسان کله شق
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۹:۴۰ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
اشتباه محرز برانکو در چینش تیم باعث شکست پرسپولیس شد. احمد زاده یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس است ولی نه در دفاع بلکه در حمله. گذاشتن حسینی ماهینی به عنوان هافبک دفاعی که مشخص نبود با چه توجیهی برانکو این کار را انجام داد. ماهینی در وسط زمین گیج و سردرگم بود و هیچ کار خاصی انجام نداد. خیلی راحت می شد ماهینی را به سمت چپ خط دفاع برد یا حتی انصاری و از احمدزاده جلوتر استفاده کرد، اوج اشتباه تعویض رضاییان بود که پس از تعویض رضاییان هیچ گونه تغییر سیستمی ایجاد نشد و پرسپولیس توانایی حمله را از دست داد اگر این اشتباهات انجام نشده بود به هیچ عنوان استقلال توانایی شکست پرسپولیس را نداشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۶ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
لنگیا نه جنبه برد دارند نه تحمل شکست همه چیز اعم از دپارتمان داوری گرفته تا۰۰۰۰۰ در اختیارشه ولی بازهم ۰۰۰۰۰ میبره شلوغ می کنه میبازه توجیه می کنه 'بازی رو به هم میریزه و۰۰۰بازی تموم شد دیگه ول کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
یبار بردیدا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
همچین میگن تیم جوون استقلال رحمتی .حیدری .پادو رابسون .ابراهیمی.کاوه رضایی برو ببین چند سالشونه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
X
۱۸:۰۲ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
ما بردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
یه عده تحمل شکست پرسپولیس رو ندارن ....چرا نیمه پر لیوان را نمی بینید ؟آیا شکست پرسپولیس متاثر از بازی خوب نوجوانان استقلال نبود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
مگه خوب بازی کردن !!!
Iran (Islamic Republic of)
ss
۱۶:۲۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
متاسفم
Germany
امید
۱۶:۱۸ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
مطمئنم دستهایی پشت پرده است چون برانکو هم مشخص بود تحت اختیار خودش نیست و برای همین عصبانی بود . مگه میشه یه مربی یه دفعه کل تیم رو به هم بریزه ؟ این خیلی عجیب و باورنکردنیه . فوتبال ما هرگز سالم نبوده و نیست .
Iran (Islamic Republic of)
جوانان استقلال
۱۴:۵۴ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
درود بر بازیکنای با تعصب استقلال، دیروز جوانان استقلال بازی کرد ،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
کاش خوب بازی میکرد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
تیام استقلالی
۱۴:۲۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
استقلال واقعا عالی بازی کرد و منطقی برد

..

همه دیدید بعد از بازی با سپاهان جوانگرایی تو تیم خوب جواب داده و تیم داره خیلی خوب و منطقی بازی میکنه و با بردهای پیاپی در لیگ و حتی با بازی خوب و برد شیرین مقابل رقیب آسیایی یعنی السد نشون داد پشت این بازی خوب آنالیز خوب و منطقی هست و بازیکن ها هم خوب دارن تو زمین بازی میکنند


حالا هر چقد روزنامه ها و نویسنده ها با حرفای شون ارزش بازی خوب جوان های استقلال رو از بین ببرند مطمعن باشن که سخت در اشتباه هستند و همه دارن می بینند که این استقلال تیم یکدست و جوون شدهی است که به امید خدا هیچ تیمی دیکه جلودارمون نیست...

تیم ما داره آماده مبشه برای کسب یه رکورد دیگه تو آسیا و یه افتخار دیگه برای فوتبال کشورمون پس خواهشا اینقد برای تیم ستاره دار و جوون استقلال حاشیه درست نکنید..

استقلال جز افتخار فوتبال ایرانه چون دو جام آسیا قاره کهن رو داره و تیم پرسپولیس تمام افتخاراتش به لیگ ایران برمیگرده...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
گل پسر ستاره ی واقعیرو اخر فصل نشونت میدیم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
رسول سمنانی
۱۴:۰۱ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
با سلام
امروز 95/11/25
بازگشت همه به سوی پرسپولیس است
Iran (Islamic Republic of)
zak
۱۳:۵۳ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
بازیکنا بلد نیستن،برانکو چیکارست؟برانکو تک به تکو خراب کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
فرناز
۱۳:۲۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
ما با برانکو این رکوردها رو بدست آوردیم و باز هم رکورد شکنی میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۷ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
هدف ما رکورد شکنی نیست هدف ما قهرمانیه نه یک بازی
Iraq
رضا
۱۳:۱۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۵
ضعف پرسپوليس در بازي باذوب اهن مشخص شد ديگه دوره متكي به يك بازيكن شدن تمام شد تمام توان برانكو همين قدره انتظار بيشتر نبايد داشت
۱۲
آخرین اخبار