اصفهان؛

شهرضا دومین تولید کننده گوشت قرمز در استان اصفهان

شهرضا مقام دوم تولید گوشت قرمز در استان اصفهان را دارد، میزان تولید این محصول در شهرستان از 4600 تن در سال 94 به 4900 تن تا پایان سال 95 افزایش یافت.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا عنوان کرد: شهرستان شهرضا یکی از قطبهای مهم تولید شیر در استان اصفهان است و در این زمینه مقام سوم استانی را دارد.
 
عبدالرضا تاکی اظهار کرد: میزان تولید این محصول در شهرستان تا پایان سال گذشته به 62 هزار تن رسید، این در حالی است که این میزان در سال قبل از آن 68 هزار تن بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا اذعان کرد: از سال 91 قیمت تولید شیر 1440 تومان مصوب شد اما هنوز هم به این قیمت خریداری نمی‌شود.

تاکی ادامه داد: میزان تولید گوشت مرغ نیز در شهرستان 21 هزار تن در سال 94 بوده که این میزان به 19 هزار تن در سال 95 کاهش یافته است.

وی گفت: شهرضا مقام دوم تولید گوشت قرمز در استان اصفهان را دارد، میزان تولید این محصول در شهرستان از 4600 تن در سال 94 به 4900 تن تا پایان سال 95 افزایش یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا با اشاره به وجود 60 هزار کلونی زنبور عسل در این شهرستان، بیان کرد: شهرضا رتبه سوم استان در تولید این محصول را دارد، میزان تولید این محصول در شهرستان 680 تن در سال 94 بوده که این میزان به 590 تن کاهش یافته است.
تاکی اظهار کرد: میزان تولید تخم مرغ در شهرستان در سال گذشته 4500 تن بوده که این میزان نسبت به سال قبل از آن تغییری نداشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: بر اساس مصوبه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی در سال 85 حکم تغییر کاربری اراضی مزروعی و ساخت و ساز در آن‌ها، تخریب سازه‌های ایجاد شده است.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا اضافه کرد: در 6 ماهه دوم سال 95 تعداد 16 مورد حکم تخریب در اراضی موضوع تغییر کاربری در شهرستان صادر شد و در حال حاضر هم 15 پرورنده در جریان بررسی و رسیدگی است.

تاکی اظهار کرد: گشت ویژه نظارت بر جلوگیری از تغییر کاربری اراضی مزروعی در شهرستان در ایام تعطیلات نوروز هم به فعالیت خود ادامه می‌دهد.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار