کرمانشاه؛

برداشت و مصرف انواع گیاهان خوراکی بهاری در کرمانشاه

هر ساله در فصل بهار مردم استان کرمانشاه بر اساس یک سنت دیرینه به برداشت و مصرف انواع گیاهان خوراکی ، روی می آورند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ کوهپایه های استان کرمانشاه به دلیل موقعیت مناسب آب و هوایی خواستگاه رویش انواع گیاهان دارویی و خوراکی محسوب می شود به طوری که در این استان حدود 140 گونه گیاهی از جمله کنگر، پقازه، شنگ، گرمک، جعفری کوهی، پیچک و... رشد می کند.

گیاهان خوراکی وحشی بهاری به دلیل خواص بیشماری که دارند به عنوان داروی طبیعت شناخته شده اند و مردم کرمانشاه از گذشته های دور مصرف این گیاهان را یک ضرورت دانسته و گروهی از مردم نیز در این فصل گیاهان بهاری را جایگزین مواد پروتئینی می کنند.

رویش این گیاهان خوراکی و دارویی علاوه بر تأمین بخشی از مواد غذایی مورد نیاز مردم، می تواند منبع درآمدی هر چند موقت برای بعضی از افراد باشد.

متأسفانه در سالهای اخیر برداشت بی رویه از این گیاهان باعث شده کارشناسان به فکر احیاء برخی از این گونه ها باشند.
 
انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار