کرمانشاه؛

تب کریمه کنگو تحت کنترل است

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از کنترل کامل تب کریمه کنگو در این استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،ابراهیم شکیبا گفت: با همکاری معاونت سیاسی و امنیتی استانداری و اداره دامپزشکی برای مقابله با بیماری تب کریمه کنگو اقدام کردیم و توانستیم این بیماری را به صورت کامل کنترل کنیم.

وی ورود دام از کشور عراق را یکی از عوامل شیوع تب کریمه کنگو در کرمانشاه عنوان کرد وافزود: باید از ورود دام غیرمجاز از کشور عراق به ایران جلوگیری شود ومردم نیز برای پیشگیری از ابتلا به تب کنگو باید گوشت را از مراکز مجاز تهیه کنند.

رئیس مرکز بهداشت استان اظهار داشت: محصولات دامی برای اینکه ایمن شوند باید ۲۴ ساعت زنجیره سرد را طی کنند که این کار توسط کشتارگاه‌های مجاز انجام می‌شود.

 شکیبا همچنین به مردم توصیه کرد که به منظور اطمینان بیشتر از سلامت گوشت، ۲۴ ساعت آن را در دمای معمولی یخچال نگهداری کنند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.