سرمربی تیم فوتبال استقلال بابت شکست تیمش برابر العین از هواداران استقلال عذر خواهی کرد.

منصوریان: از هواداران عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم که این روز بد را به ما ببخشندبه گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، علیرضا منصوریان بعد از شکست استقلال برابر العین به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در مورد ارزیابی اش از بازی گفت: متاسفانه شکست تلخی بود. دو سه مصدوم در این بازی داشتیم و یکی دو بازیکن هم در اواسط بازی مصدوم شدند. مجبور شدیم امروز سیستم تیم را تغییر دهیم. در مجموع از عملکرد بازیکنان و خودمان راضی نیستیم. در جریان بازی هرچه تلاش کردیم به بازی برگردیم، شرایط سخت تر می شد. العین تمام نیروهایش را داشت و ما می دانستیم بازی سختی داریم. از هواداران عذرخواهی می کنیم و سعی می کنیم برای فصل بعد با آوردن چند بازیکن تراز بین المللی، این تیم را به نقطه بالاتر برسانیم. ما باید توکلمان به خدا باشد و بیشتر تلاش کنیم. العین خیلی خوب بازی کرد و به آنها هم تبریک می گویم.

منصوریان در مورد داوری این دیدار خاطرنشان کرد: داور بازی خوب بود. داور خوب قضاوت کرد. در بعضی نقاط عملکرد ما ضعیف بود که به این نتیجه بد دست پیدا کردیم. امروز بهتر از داور تیم العین بود که خوب عمل کرد.

وی همچنین افزود: ما در 15 دقیقه اول شرایط خوبی داشتیم ولی بعد از مصدومیت باقری، تیم خط دفاعی من بیرون بود و چهار بازیکن من در بازی نبودند. بعد از آسیب دیدگی باقری، تنها چاره ما جلو بردن تیم بود. ابراهیمی امروز بیرون بود و یکی از جوانان ما هم یعنی نورافکن دیشب به جمع ما اضافه شد و به خاطر سلامتیش مجبور شدیم او را بیرون بگذاریم. ما سه هافبکمان را نداشتیم و باقری هم آسیب خورد و جریان بازی ما تغییر کرد. خیلی سخت بود در شرایط خوبمان باقی بمانیم. به همه چیز فکر می‌کردم جز اینکه باقری در 20 دقیقه اول مصدوم شود و مجبور شویم که تعویضی انجام دهیم.

سرمربی استقلال در مورد از بین رفتن تمرکز استقلالی‌ها گفت: تیم ما بسیار جوان است. اکثر بازیکنان ما سن پایینی دارند. ما سه بازیکن بالای 30 سال امروز در زمین داشتیم و خیلی از بازیکنان ما زیر 24 سال بودند. کار کردن با تیم جوان می‌تواند تبعات داشته باشد. متاسفانه یکی دو بازیکن با تجربه مان را امروز نداشتیم. سخت بود بعد از گل دوم تیم را جمع کردن. وقتی تیم جوانی را هدایت می‌کنیدف امکان دارد که اتفاقات عجیب و غریب هم رخ دهد. امروز یکی از بدترین روزهای ما در سال گذشته بود.

وی در مورد عمر عبدالرحمان اظهار داشت: عبدالرحمان برای العین یک نعمت است. او خیلی تفاوت سطح با سایر تیمش دارد. او یک طرف است و العین یک طرف است. خیلی سخت است که از او مراقبت کنید. ما باید این کار را انجام می‌دادیم همانطور که در تهران این کار را کردیم. ما دوست نداشتیم به او آسیب فیزیکی برسانیم. سخت است از بازیکنی که با فوتبال امارات تفاوت دارد، مراقبت کرد. ما در بدترین شرایطمان به شرایط ایده آل عبدالرحمان خوردیم. به هرحال عبدالرحمان استانداردهای فوق العاده بالایی دارد.

منصوریان در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم هرگز در دوران فوتبالم دیگر چنین روزهایی را نبینم. روزهای سخت، هواداران پشت سر من بودند و از تیم جوانم حمایت کردند. دست تک تکشان را می‌بوسم و امیدوارم این روز بد را به ما ببخشند. بازهم از همه آنها تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۴:۰۶ ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
باید به قشقایی میباختیم که نباختم خخ
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد مجیدی
۱۰:۴۳ ۱۱ خرداد ۱۳۹۶
سلام .واقعا اقی منصوریان اتنضار این بازی رو ازشما نداشتم
United States of America
امیر
۱۷:۰۶ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
نتیجه الگوبرداری از دفاع یووه میشه این...کچللل
United States of America
همایون
۱۴:۰۶ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
تا زمانیکه بازیکنان بی کیفیت از طریق دلالان ورابطه ها وارد فوتبال شوند از این بهتر نمیشود .مگه قضیه فوتبال پایه استقلال یادمان رفته مگه ندیدیم سامره از طریق پول بازیکن وارد میکرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۵ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
سلام
آقای منصوریان میبخشمت با وجودی که آبروی استقلال بردی
به شرط اینکه اسعتفا بی بری
اگر بمونی بازم یک جایی گیر میکنی و توانایی قهزمانی در ایران و آسیا رو نداری و با سرافکندی در پایان محبور میشی بری.پس زودتر چاره کارو در رفتن ببین وگرنه استقلال بزرگار از تو را لازم داره
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۳:۰۵ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
اگر دوستان در طول فصل دقت کرده باشین.تیم استقلال حتی یک گل تاکتیکی نزد. وگلهای استقلال همیشه روی توپ های هوایی وشوتهای پشت خط 18 میزدن بطور شانسی بعضی مواقع وارد گل میشد. یعنی هیچ موقع یه حرکت از عمق نداشتند. این یه اشکال بزرگ در عوض تیم پرسپولیس در هر بازی حداقل 20 تا 30 تا موقعیت داشت اما گل زن قهار و خوب نداشت و......الا آخر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۸ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
آقای منصوریان شما در حد تیم استقلال نیستی گناه دارن طرفداران بخدا داری گناه می کنی توانایی تو دراین حد نیست تمام اشکال فنی بود که شما 6تایی شدی در آسیا ماهم ناراحتیم ولی بخدا برای شما این قبا بلند است کو گوش شنوا...
Iran (Islamic Republic of)
میشو بالا
۱۵:۲۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
مافیای فوتبال اگر استقلال را حمایت نکند جایش در لیگ نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
مافیای فوتبال اگر استقلال را حمایت نکند جایش در لیگ نیست
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۸:۰۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
و همین طور پرسپولیس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶
مافیا پشت پرسپولیس بودن که پارسالم قهرمان بود کیسه :))کیسه میدونم تیمت خاطره بازی کنه با عد 6 اونم تو کشور کوچیکی به اسم امارات اونم نه در مقابل تیم قهرمان امارات بلکه تیم 4 امارات و بعد از بردن ابروی 80 میلیون ایرانی تیم رقیبتون با افتخار بره تو کشور قطر و کلین شیت کنه و بازیرو ببره و تمجید ای اف سی رو به همراه داشته باشه واقعا سخته درکت میکنیم و برات یه کف مرتب میزنیم که هنوز سرپایی و نظر میزاری :))).خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخکیسه ها فریاد نمیزنن (اما میتونن تا دلشون بخواد زار بزنن و مارم تو غمشون شریک بدونن )
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
جمش کن بااین تیمت واقعأ چقدرروداری کا میخوای هنوزادامه بدی آبرومون جلو تیمهای عربی بردی اسم خودت روگذاشتی مربی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۰۵ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
برو بابا توهم مربی
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
محمد
۱۴:۰۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
سلام آقای منصوریان دستت درد نکنه 6تا گل از عربا نخورده بودیم که شما زحمتشو کشیدی جدا خسته نباشی
Iran (Islamic Republic of)
mahnaz
۱۳:۲۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
باشه.. میبخشیم!!
فقط برو لطفا،بیشتر از این با بودنت تیمو ب گند نکش!
خواهش میکنیم برو...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
با دهان روزه؟آقا مهدی استقلالیا مسافر بودن وکسی که مسافر باشه روزه براش واجب نیست اگه هم بگیرن باطله.مگه اینکه نیت ده روزه داشته باشن که اینم امکان نداره چون استقلالیا ده روز تو امارات نموندن که؟؟؟.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
اخه کچل 6تا باید بخورید ؟؟؟
۱۲۳
آخرین اخبار