بجنورد؛

تولید بیش از 4 هزار تن گوشت قرمز و سفید در بجنورد

سال گذشته بیش از 4 هزار تن گوشت قرمز و سفید در شهرستان بجنورد تولید شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛اسماعیل محمودآبادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد گفت: سال گذشته 4 هزار و 468 تن گوشت قرمز و سفید در واحدهای دامپروری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی اظهار کرد: از میزان گوشت تولید شده ، دو هزار و 312 تن گوشت قرمز و دو هزار و 156 تن گوشت سفید بوده است.

محمود آبادی افزود: 17 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 327 هزار و 130 قطعه در هر دوره در این شهرستان فعال است که سال گذشته 944 هزار و 535 قطعه جوجه در سامانه جوجه ریزی ثبت شد.

وی همچنین در خصوص میزان تولید شیر در این شهرستان نیز گفت: سال گذشته 15 هزار و 710 تن شیر در واحدهای دامپروری این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.