صادرات 66 تن گوشت قرمز به قطر

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان به صادرات 66 تنی گوشت قرمز به قطر در هفته جاری اشاره کرد و گفت: در شرایطی که در کنار صادرات، عرضه گوشت در داخل کاهش یابد؛ می‌تواند منجر به افزایش قیمت‌ها در بازار شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رضا انصاری  اظهار کرد: مردم برای تهیه گوشت قرمز به فروشگاه‌ها و مغازه‌های معتبر که دارای پروانه کسب هستند، مراجعه کنند.

وی در همین راستا افزود: این بیماری مربوط به دام هیچ خطری را برای مصرف‌کننده ندارد و تنها کسانی که به‌ طور مستقیم در پرورش و ذبح دام دخیل هستند را تحت تأثیر قرار می‌دهد که این افراد بیشتر چوپان‌ها و قصاب‌ها هستند.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در رابطه با میزان فراگیر شدن این تب در بین دام‌ها گفت: به‌ طور میانگین از هر هزار گوسفند یک رأس درگیر این تب می‌شود که با کنترل‌هایی که صورت گرفته از شیوع هر چه بیشتر آن جلوگیری شده است.

انصاری تأکید کرد: گوشت قرمزی که در مغازه‌های دارای پروانه بهداشت و برچسب از اتحادیه هستند ناقل هیچ‌گونه بیماری نبوده و مردم هنگام تهیه گوشت به شناسه، تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند.

وی در ادامه به قیمت هر کیلو گوشت قرمز اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر هر کیلو گوشت قرمز با دنبه به نرخ 38 هزار تومان در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها عرضه می‌شود و هر کیلو گوشت بدون دنبه به ارزش 41 هزار تومان به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان به صادرات 66 تنی گوشت قرمز به قطر در هفته جاری اشاره کرد و اذعان داشت: تأثیر این میزان صادرات بر بازار داخل، بر روی عرضه و تقاضای گوشت تأثیر می‌گذارد و در شرایطی که عرضه گوشت در داخل کاهش یابد، می‌تواند منجر به افزایش قیمت‌ها در بازار شود.

 انتهای پیام/م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار