معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون نظارت بر پرورش تعداد 80هزار قطعه مرغ برای استحصال گوشتی بدون آنتی بیوتیک انجام شد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛دکتر اصلحی،معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 80هزار قطعه مرغ برای استحصال گوشتی بدون آنتی بیوتیک با نظارت بهداشتی مستمر دامپزشکی در پنج واحد مرغداری در شهرستان طبس پرورش یافتند.

وی افزود: 160تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در پنج واحد مرغداری طی هفت دوره با نظارت مستمر شبکه دامپزشکی شهرستان طبس تولید شد.

معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت: گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از پرورش طیور نیمچه گوشتی تا سن 42 روزگی که در واحد پرورش دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان به شیوه صنعتی پرورش یافته تولید می شود که در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه بصورت تزریقی، آشامیدنی و یا در دان مصرفی استفاده نشده باشد.

دکتر اصلحی افزود: کلیه مراحل تولید از ابتدا شامل نظارت بر شستشو،ضد عفونی وآماده سازی سالن ها،دان مصرفی و آزمایشات لازم بر روی نمونه های سرمی و دان أخذ شده وآزمایش جوجه های گوشتی در سنین مختلف از نظر باقی مانده آنتی بیوتیک ها و انجام امور بهداشتی و پیشگیری وصدور مجوز های بهداشتی قرنطینه ای توسط کارشناسان این شبکه صورت گرفته است.
انتهای پیام/ب

نظارت بهداشتی مستمر دامپزشکی بر مرغداری ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.