اهواز؛

آغاز برداشت انگور از تاکستان‌های کارون

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: برداشت انگور در این شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،ناصر حسین پور، مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: برداشت انگور از حدود 10 روز گذشته در شهرستان کارون آغاز شده و کشاورزان این شهرستان در حال برداشت انگور از تاکستان‌های خود هستند.

وی افزود: کل سطح تاکستان‌های شهرستان کارون 280 هکتار و عملکرد در هر هکتار حدود 30 تن است. انگور تولید شده در تاکستان‌های کارون یکی از نوبرانه‌ترین انگورهایی است که در کشور تولید می‌شود.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان کارون تصریح کرد: از تاکستان‌های این شهرستان 2نوع انگور یاقوتی و عسکری برداشت می‌شود و با توجه به این‌که میزان آفات و بیماری‌ها در شهرستان بسیار کم است، می‌توان گفت که هیچ سمپاشی بر روی محصولات انجام نمی‌گیرد.

حسین پور افزود: با توجه به این‌که برداشت انگور از 10 روز گذشته در شهرستان آغاز شده است و پیش بینی می‌کنیم که عملیات برداشت تا 2هفته آینده ادامه داشته باشد.

وی با بیان این‌که عملکرد تاکستان‌های شهرستان در سال‌های اوج حدود 8 هزار و 500 تن بوده است، گفت: امسال نیز با توجه به این‌که میانگین تولید 30 تن در هکتار است، امیدواریم شاهد تولید 7 هزار و 400 تن انگور در شهرستان باشیم.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان کارون بیان داشت: انگور تولیدشده در شهرستان پس از برداشت از تاکستان، در شهرستان‌های اهواز و کارون عرضه می‌شود.


انتهای پیام/م

انگور کارون در راه بازار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.