ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی برای بیماران دیابتی در مازندران

محققان دانشگاه مازندران پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی را برای بیماران دیابتی ساختند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، آرمان محمودی مجری طرح تحقیقاتی ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی گفت: ترکیب این پودر از گیاه دارویی هیانتوس توبروسوس که بومی ایران و ازخانواده آفتابگردان است استخراج شد.

وی افزود: این ترکیب تولیدی به دلیل دارا بودن قند طبیعی اینولین به هیچ عنوان جذب کلیه‌ها نمی‌شود.

مجری طرح تحقیقاتی ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی گفت: استفاده از این پودر طبیعی گیاهی، جایگزین مناسبی برای ساکاروز و دیگر قند‌های پلی ساکاریدی است که برای بدن مضر هستند

این استاد دانشگاه و دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه مازندران افزود: پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی تولیدی، علاوه بر مبتلایان به دیابت برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری هم قابلیت مصرف دارد.

وی افزود: با بهره گیری از این ترکیب در صنایع غذایی مختلف از قبیل: تهیه شیرینی، شکلات، نوشابه، کمپوت، ماکارونی و دیگر ترکیب‌های غذایی مبتلایان به دیابت به راحتی می‌توانند از این خوراکی‌ها نیز استفاده کنند.

تاکنون ۵ میلیون مبتلا به بیماری دیابت در کشور مان شناسایی شده اند که پیش بینی می‌شود تا ۲۰ سال آینده این رقم به ۶ و نیم میلیون نفر برسد.

۱۱ درصد جمعیت بالای ۳۵ سال مازندران نیز دیابت دارند و مازندران هفتمین استان دیابتی کشور است.

انتهای پیام/آ

شیرین شدن تلخی قند دیابت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار