از امروز سوالات خود را در زمینه «افسردگی» از ما بپرسید تا پاسخ آن را از متخصصان جویا شویم.

سوالات خود در زمینه «افسردگی» را اینجا مطرح کنیدبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ از طریق کلینیک آنلاین می‌توانید سوالات پزشکی و سلامت خویش را با متخصصان در میان گذاشته و در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ آن را دریافت کنید.

کلینیک آنلاین جهت تحقـق آرمـان سـلامـت همگانی جامعه ایجاد شده اسـت که در آن کادر متخصصان علم پـزشکـی به سـوالات شما پاسخ می دهند.

جهت ارسال سوال به تیم پزشکی کلینیک آنلاین و دریافت پاسخ سوالات خود به صورت رایگان به ثبت نظرات مراجعه و سوال خود را به راحتی ثبت کنید تا تیم پزشکی ما پاسخ سوالات شما را ارسال کنند.

از هم اکنون می توانید همه سوالات خود در زمینه «افسردگی» را تا ساعت 24 جمعه ارسال و پاسخ سوالات خود را راس ساعت 17 شنبه از تیم پزشکی ما دریافت کنید.

انتهای پیام/

پاسخ کلینیک آنلاین به سوالات مخاطبان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رسول
۱۹:۱۵ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
من خیلی زودعصبانی میشم سالهاانواع داروهارومصرف کردم که نتیجه ای نداشته الان خودم پرفنازین میخورم باسرترالین بهترم کاملا خوب نشدم پرفنازین ۲وسرتونین ۵۰ معده درد ونفخ دارم اذیت میشم چکارکنم میتونم پرفنازینوبیشترکنم
Iran (Islamic Republic of)
ماریا
۱۹:۳۹ ۱۹ دی ۱۳۹۸
سلام. میخواستم درباره قرص فلوکستین اطلاعاتی کسب کنم. من ۳۵ سالمه و خیلی اعصابم ضعیفه پرخاشگر و عصبی و افسرده هستم بعد از تولد دختر بدتر شدم. دوستانم بهم گفتن این قرص رو بخورم ولی من بچه شیر میدم . آیا تو دوران شیردهی میشه مصرفش کرد؟
ممنونم از راهنماییتون
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۱:۳۷ ۰۸ دی ۱۳۹۸
سلام وقت بخیر
من از سال 85به دلیل یه مشکل کاری بیماری پانیک گرفتم و البته وسواس فکری هم که از قبل داشتم و خوب شده بود دوباره شروع شد از اون زمان تا حالا دارم قرص مصرف میکنم که دکتر یه دفعه کم کرد ولی مریضیم برگشت دوباره قرص ها را زیاد کرد الان با گذشت 13 سال حداقل قرص رو میخورم ولی مریضیم داره برمیگرده البته مثل قبل نیست ولی فقط موقع خواب اگه زود خوابم نبره دچار استرس میشم نمیدونم باید چیکار کنم.ایا باید قرص ها رو همیشه ادامه بدم و الان دوباره زیاد کنم.ایا این مرض خوب شدنی نیست.
من الان کلومیپرامین 10 و پرفنازین 2 و نصف کلونازپام 1 هرشب میخورم. لطفا اگر پزشک متبحری در این زمینه میشناسید معرفی کنید و در حال حاضر راه حل چیه ؟
-
میثم
۱۳:۰۱ ۱۸ دی ۱۳۹۶
با سلام
میثم 26 ساله مجرد
در محیط کار فردی فعال و با نشاطم ولی وقتی به منزل بر می گردم با اینکه سعی می کنم در خانه هم شاد با شم ولی به محض ورود به خانه 180 درجه دچار تغییر رفتار می شوم.
وحوصله حرف زدن ندارم و سوالات را با بلی یا خیر جواب می دهم.
لطفا راهنمایی کنید.
Iran (Islamic Republic of)
مونا
۱۳:۳۳ ۰۹ دی ۱۳۹۶
مدتیه تا میخواهم فکر کنم همش جملهه های نامربوط میاد تو ذهنم افسردگی دارم؟
Iran (Islamic Republic of)
سهیل
۲۱:۳۹ ۰۸ دی ۱۳۹۶
سلام
وقتتون بخیر

من پسری ۲۳ ساله هستم که اعتماد به نفس پایینی دارم و اکثر اوقات فکر میکنم انرژی ندارم و بدبین هستم و نیمه خالی لیوان رو همیشه میبینم ، در ارتباط بر قرار کردن با دیگران خیلی مشکل دارم و ظاهرا خجالتی هستم . حس میکنم حافظم هم ضعیف است .
لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
Iran (Islamic Republic of)
اقای من
۱۰:۴۰ ۰۴ دی ۱۳۹۶
پس این دکترمون کجا مونده! کی میخواد جواب بده دق کردیم :|
United States of America
محسن
۱۶:۱۰ ۰۱ دی ۱۳۹۶
سلام.
من مثلا هر وقت که یکی از اعضای خانواده رو برای حتی چند ساعت نبینم فکر میکنم اتفاق ناگواری براش افتاده. چکار کنم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۹ ۰۱ دی ۱۳۹۶
ایا فصل پاییز باعث تشدید افسردگی میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۸ ۰۱ دی ۱۳۹۶
سلام
صبح بارونیتون بخیر

من پسری ۲۳ ساله هستم که اعتماد به نفس پایینی دارم و اکثر اوقات فکر میکنم انرژی ندارم و بدبین هستم و نیمه خالی لیوان رو همیشه میبینم ، در ارتباط بر قرار کردن با دیگران خیلی مشکل دارم و ظاهرا خجالتی هستم
با تشکر فراوان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۰ ۰۱ دی ۱۳۹۶
کسانی که در مقطعی دجار ناراحتی میشوند از کمبود شدید ویتامین d هستکه بعدا ام اس میگیرن
Iran (Islamic Republic of)
mr
۰۲:۵۰ ۰۱ دی ۱۳۹۶
سلام
پسری 22 ساله و دانشجو هستم،چند وقتیه که علاقه ای به ارتباط گرفتن با کسی ندارم،و کلا دوست ندارم زیاد صحبت کنم و حتی جواب سوال کسی رو بدم
احساس میکنم آینده روشنی در انتظارم نیست و ترجیحم سپری کردن زمان توی اتاقم شده
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۰۱:۳۴ ۰۱ دی ۱۳۹۶
سلام من ۴۰سالمه ۲فرزنددارم درطول روز کارهای منزل رانمی توانم انجام دهم بیشتر وقتم را تلویزیون تماشا میکنم یا در فضای مجازی هستم و علاقه ای به بیرون رفتن از خانه ندارم می ترسم بچه هایم راازدست بدهم وکسانی هستند درفامیل که همیشه مراتحقیرمیکنند وهمیشه مراموجودی بدجنس جلوه می دهندومن هر کار می کنم انها آن را اشتباه می دانندودر جمع به من وفرزندانم بی احترامی میکنند این افراد را نمی توانم فراموش کنم وببخشم واحساس بیماری دارم ایا من واقعا بیمارم
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۰۱:۱۰ ۰۱ دی ۱۳۹۶
سلام.من از تاریکی میترسم،شبها موقع خواب فکر زیاد میکنم و مسائل را تجزیه تحلیل میکنم وسواس فکری دارم چیکار کنم؟با تشکر.
Canada
باران
۰۰:۵۹ ۰۱ دی ۱۳۹۶
سلام
چند باری شده که دوستان قرار گذاشتن به گردش برن و من واقعا سرم شلوغ بوده نتونستم. احساس میکنم هیچ دوست واقعی ندارم و فراموشم کردن. چکار کنم؟
۱۲۳
آخرین اخبار