عاشقان بادمجان، کوکوی بادمجان را امتحان کنند

دوستان این کوکوی بادمجان فوق العاده خوشمزه وبرای عاشقان بادمجان یک غذای عالی هست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این کوکوی بادمجان فوق العاده خوشمزه وبرای عاشقان بادمجان یک غذای عالی هست را درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

-بادمجان متوسط ۳ عدد
-تخم مرغ ۳ عدد
-سیب زمینی متوسط ۳ عدد
-پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
-گردو خردشده ۳ قاشق غذا خوری
-سیر ۵ حبه
-آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
-سبزی خشک(مرزه،گشنیز،جعفری،نعنا،ترخون) ۳ قاشق غذا خوری
-نمک و فلفل و زرد چوبه پودر کاری و جوزهندی به مقدار لازم
-روغن به مقدار لازم

عاشقان بادمجان، کوکوی بادمجان را امتحان کنند

طرز تهیه:

۱- بادمجان خام سیب زمینی خام وسیرخام را رنده می‌کنیم آب سیب زمینی رامی‌گیریم تامواد کوکو آبکی نباشد وبعد هم پیاز داغ رابهش اضافه کرده تخم مرغ وآردسوخاری وگردوی خوردشده راهم اضافه می‌کنیم.

۲- بعدهم سبزیجات معطرخشک و ادویه جات مقدار جوزهندی نوک قاشق چایخوری هست را به مواد اضافه کرده وحسابی مخلوط می‌کنیم.

۳-روغن را داخل ماهی تابه ریخته وقتی داغ شد از مایه ی کوکو داخل روغن میریزیم وقتی یک طرفش سرخ شد کوکو را برمی‌گردانیم و طرف دیگه راهم سرخ می‌کنیم کوکوی خوشمزه ی ما آماده است.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیشلیک با پوره کدو سبز


سایر نکات

مقدارادویه جات وسبزیجات خشک وگردو و آردسوخاری به خودتون بستگی داره من با این مقداری که استفاده کردم کوکوی خوشمزه ای درست کردم چون به روشهای مختلف درست کردم حتی سیب زمینی را آب پز هم کردم ولی به این روش خوشمزه ترهست می‌توانید داخل موادش فلفل دلمه ای ریزشده هم استفاده کنید ولی من استفاده نکردم.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

طرز تهیه کوکو بادمجان

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.