طرز تهیه‌ پنکیک سیب زمینی و پنیر

اگر از آن دسته افرادی هستید که با واژه‌ی «چی بپزم؟» سر و کار دارید، پنکیک سیب زمینی و پنیر را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این پنکیک به عنوان پیش غذا و یا حتی یک وعده‌ی غذایی، با روشی ساده تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پنکیک سیب زمینی و پنیر، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

-سیب زمینی پخته شده و رنده شده: 2 پیمانه
-پنیر سفید رنده شده: یک پیمانه
-سیر رنده شده: دو حبه
-جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
-نمک: یک قاشق چایخوری
-فلفل: یک قاشق چایخوری
-تخم مرغ: 3 عدد
-آرد: یک پیمانه
-آرد سوخاری: یک پیمانه
-روغن: به میزان لازم

طرز تهیه‌ پنکیک سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه:

1.در ظرفی مناسب، سیب زمینی، جعفری، نمک، فلفل و سیر را ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. تخم مرغ‌ها را به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، آرد را می‌افزاییم. مواد را خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک ژله موزاییکی


2.از مایه‌ی به دست آمده گلوله‌های کوچکی درست کرده و در میان آنها، پنیر رنده شده قرار می‌دهیم. گلوله‌ها را با دست، صاف می‌کنیم تا به شکل دایره درآیند سپس هر کدام را به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شود.

منبع:تابناک با تو

انتهای پیام/

روش پخت پنکیک سیب زمینی و پنیر

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.