شب گذشته مهران مدیری، میزبان سامان احتشامی پیانیست کشورمان بود.

دورهمی احتشامیبه گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شب گذشته مهران مدیری در برنامه دورهمی، به موضوع پشت‌پرده‌ها و بر ملا شدن آنها پرداخت.

وی گفت: در حال حاضر درباره اظهارات پشت پرده بحث فراوان است و یک عده معتقد هستند که امروزه پشت پرده ای وجود ندارد. او در ادامه از تماشاگران خواست تا سوال های خودشان را درباره پشت پرده او بپرسند.

مدیری در پاسخ به سوال یک تماشاگر درباره داشتن محافظ شخصی گفت: من محافظ ندارم و در یک مصاحبه هم گفتم که ما جاهایی که می رویم، خودشان عده‌ای را برای محافظت از هنرمندان مسئول می کنند.

وی همچنین، درباره علت مشکی پوشیدن خود بیان کرد: پیراهن مشکی را برای خوش تیپی و لاغری می پوشم!(خنده).

مجری دورهمی در پاسخ به سوال یکی از تماشاگران درخصوص انتخاب بازیگران مجموعه های تلویزیونی توسط او بیان کرد: چرا من باید بازیگران سازمان عریض و طویل صدا و سیما را انتخاب کنم؟ هر فیلم و مجموعه ای کارگردان و عوامل خودش را دارد.

وی در ادامه درخصوص پارتی بازی گفت: همه جا پارتی بازی می شود و من هم اگر ببینم کسی صلاحیتش را دارد، پارتی بازی می کنم. البته خیلی به ندرت پیش می آید.

مدیری درباره دعوت از خواننده‌ها و حواشی و شایعات آن گفت: حقیقت این است که ما زیر دکور دورهمی یک سیاه‌چال داریم که پر از خواننده است. هر وقت مهمان نداریم، مشعل بر می داریم و از سیاه چال خواننده انتخاب می کنیم.

در ادامه برنامه، مدیری به گفتگو با سامان احتشامی پرداخت. احتشامی پس از ورود به صحنه، اولین قطعه خود را با نام «نسیم» اجرا کرد.

وی در ادامه، با بیان اینکه مادرم ساز پیانو را دوست داشت، در خصوص آشنایی خود با پیانو و نواختن آن گفت: مادرم دوستی داشت به اسم سهیلا خانم که من با فرزندش همبازی بودم‌. هر وقت به خانه آنها می‌رفتیم، پشت پیانو می‌نشستم و می زدم. خب وقتی خانواده استعداد من را دیدند، هر چه داشتیم، فروختند و برای من یک پیانو خریدند.

این نوازنده بیان کرد: پیش از انقلاب دوران سختی بود و کلاس آموزشی وجود نداشت و من از دهه ۷۰ کلاس هایم را شروع کردم. درس خواندن را دوست نداشتم و دوره دانشگاهم ۹ سال طول کشید!

وی با بیان اینکه در زمینه موسیقی ایرانی تخصص دارد، اظهار کرد: موسیقی در فرنگستان از سال ۱۶۰۰ میلادی نوشته شده است و به دوران کلاسیک رسیده. از ۱۸۲۰ به بعد هم نمایش و موسیقی شد و دوران مدرن موسیقی سپری شد. ما باید به‌عنوان یک موسیقیدان همه سبک ها را یاد بگیریم اما نهایتاً من نوازنده، باید من به عنوان ایرانی ساز ایرانی بزنم و افتخار می کنم که با یک ساز فرنگی ایرانی می نوازم.

احتشامی در خصوص نبودنش در ارکسترها گفت: در وهله اول وقت ندارم و بعد اینکه وقتی بروم و دیده نشوم، چه فایده ای دارد. همیشه نام خواننده ها دیده می شود. چون از دوران کودکی وارد این حوزه شدم، یاد گرفتم در ارکستری ساز نزنم و همیشه دلم می‌خواهد دیده شوم.

وی به راه اندازی آموزش مجازی موسیقی اشاره کرد و گفت: از سال ۸۳ و بعد از اینکه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم، یک آموزشگاه تأسیس کردم و تعدادی هنرجو پرورش دادم. فضای آموزشگاه را با همکاری برخی دوستان گسترش دادیم تا اینکه الان برای دسترسی بهتر هنرجوهای شهرستانی، در پی راه اندازی سایت آموزشی هستیم.

وی درخصوص درآمد خود گفت:‌ درآمدم بستگی به شرایط کارم دارد؛ زمانی کار می کنم و زمانی نه. خدا رو شکر درآمد در حدی هست که اجاره دفتر و خانه و قسط ماشین و ...پرداخت کنم. اکثر موسیقیدان ها از راه برگزاری کلاس امورات خود را می‌گذرانند و درآمد ثابتی برای موسیقیدان‌ها وجود ندارد.

اما یکی از جالب ترین بخش های برنامه دیشب شوخی نوازی سامان احتشامی بود. او در بخشی از برنامه ترکیبی از موسیقی های کلاسیک غربی و ایرانی را با پیانو نواخت. ترکیبی که گاه ریتمی شاد و گاه غمگین داشت و همین باعث خنده و شادی مخاطبان می شد. او گفت که روزی خیلی اتفاقی به این ایده رسیده و جواب هم گرفته است.

احتشامی در پایان صفحه گرامافون موسیقی استاد معروفی را به موزه دورهمی اهدا کرد.

 

انتهای پیام/

گفتگوی مهران مدیری با سامان احتشامی

 

برچسب ها: دورهمی ، مهران مدیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
اعظم
۰۲:۲۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
آقای مدیری عالی هستن .دلم برای برنامه هاش تنگ شده .
عالی عالی عالی عالی
Iran (Islamic Republic of)
خاکشور
۱۰:۱۵ ۱۱ اسفند ۱۳۹۶
آقای مدیری چرا کاخ خورشید کلات نادری را از دکور برنامه خودتان برداشتید کلات نادری در۱۵۵ کیلو متری شمال مشهد مقدس قرار دارد
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی
۱۰:۳۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
من‌ دوسشون دارم و خیلی هم توانمند و بانمک هستن.
خسته نباش اقایی مدیری
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۱:۳۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
آ قای مدیری هنر را در کانال اصلی آ ن که آ شکار کردن غم و شادی مردم است اجرا می کنند و بسیار توانمند هستند.خداقوت جناب مدیری
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۰:۵۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
بسیار جیگرهههههههههههههه
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۰:۵۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
بسیار جیگرهههههههههههههه
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۰:۵۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
بسیار جیگرهههههههههههههه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
واقعا اقای مدیری هنرمنده
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۰:۵۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
بسیار جیگرهههههههههههههه
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۰:۵۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
بسیار جیگرهههههههههههههه
Iran (Islamic Republic of)
نیما
۲۱:۴۸ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
من از برنامه ی دورهمی لذت میبرم ولی نمیدانم چرا آقای مدیری این قدر لوس بازی در می آورد
Iran (Islamic Republic of)
بهونه
۲۰:۰۸ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
اقای مدیری در حرفه خودش بهترینه ولی باید خیلی متواضع و مردمی باشه که نیست. همینقدر که از فقر و بدبختی خودش گفت که الان به این مرحله از ثروت رسیده باید هم بگه که در چه جاهایی و در راه هایی کمک میکنه. اقای مدیری و خیلی هنرمندان دیگه که در بین مردم جا باز میکنند نباید فقط یه وجه از،زندگیشون نشون همین مردم بدهند. باید همه جا بگویند چه کارهای خوبی انجام داده اند و میدهند. به نظرم یک هنرمند اشکالی نداره با گفتن خوبیهاش مردمو تشویق به خوبی کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
اقای مدیری خیلی دوست داشتنی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
کار مدیری زیباست ولی جای پیشرفت داره
طنز دلنشین وفاخر هست
من که خیلی میپسندم
یه بار فرزاد حسنی حرفهای بیربط به مدیری زده بود که قبول ندارم
مدیری تجربه زیادی دارد وبا یه تغییرات کوچیک تو کارهاش خیلی عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۹:۴۵ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
سلام.2ساله یه دوتارو میخام بدم به موزه دورهمی.هرجا ایمیل زدم تماس گرفتم و...کسی جواب درستنداد.لطفا" پیگیری کنید.همیشه که نباید بازیگرا و ...مهمان برنامه دورهمی باشن .سرباز محیط زیستم.لطفا ماروهم دعوت کنین دعوتم نکردین اشکال نداره دوتارو به دور همی بدیم یا موزه موسیقی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۰۶ اسفند ۱۳۹۶
واقعا برنامه خوبی است دورهمی ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
M.S
۱۹:۱۶ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
مدیری اصلا ام خوب نیس
۱۲