جشنواره غذای محلی به مناسبت هفته سلامت در چوئبده برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛حجت الاسلام سیلاوی امام جمعه چوئبده تشویق مردم به سلامت و پرهیز از خوردن فست فودها و استفاده نکردن از لوازم آرایشی بهداشتی تقلبی را از اهداف برگزاری جشنواره غذای محلی عنوان کرد و گفت: این گام خوبی برای بهبود بهداشت خانواده و حفظ روح و روان آن از بیماری هاست.

مسئول آموزش بهورزی شهرستان آبادان نیز گفت: در این مراسم حدودا ۴٠ نفر از بانوان با رعایت اصول پخت و پز غذای محلی را به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/د

برگزاری جشنواری غذای سنتی

برچسب ها: جشنواره ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.