معرفی آخرین یافته‌های پژوهشی شیلات مازندران در کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی

آخرین یافته‌های تحقیقاتی و پژوهشی شیلات مازندران در کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی ایران درساری معرفی شد.

ولی اله محمدزاده سرپرست اداره کل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  گفت: آخرین یافته‌های تحقیقاتی و پژوهشی شیلات مازندران در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران درمحل دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری معرفی شد.

وی معرفی آخرین یافته‌های تحقیقاتی و پژوهشی بمنظور تولید صنعتی وتجاری سازی آن‌ها در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان وامنیت غذایی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری دربخش شیلات وآبزیان را از جمله اهداف شرکت در این همایش بر شمرد.

محمدزاده گفت: اداره کل شیلات مازندران، دربخش همایشها، پانل‌های تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان و متخصصان، اراﺋه محصولات شیلاتی و دستاورد‌های حوزه شیلات و آبزیان باهمکاری مشترک مرکزملی تحقیقات فرآوری آبزیان وپژوهشکده اکولوژی دریای خزر و نیزصنایع شیلاتی استان با ایجاد یک غرفه اختصاصی شیلات درحاشیه این کنگره حضورفعال داشته است.

سرپرست اداره کل شیلات مازندران افزود: غرفه شیلاتی حاشیه همایش و کنگره طی دو روز مورد بازدید شرکت کنندگان بویژه مهمانان خارجی از سایر کشور‌ها قرارگرفت.
انتهای پیام/آ

معرفی یافته‌های پژوهشی شیلات مازندران در کنگره بین المللی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار