فعالیت نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان

زنجان دومین استان کشور بعد از اصفهان در تولید گوشت بوقلمون است.

فعالیت نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجانبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛صادقی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در این استان فعال است گفت: سال گذشته سه هزار و 210 تن از این فرآورده در زنجان تولید شد.
صادقی افزود: هم اکنون 150 نفر به صورت مستقیم و حدود 2 هزار نفر غیر مستقیم در تولید گوشت بوقلمون استان زنجان مشغول بکار هستند.

وی با اعلام اینکه پارسال دراستان زنجان سه هزار و 210 تن گوشت بوقلمون تولید شد افزود: با این رقم حدود 10 درصد از این فرآورده خام کشور در استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بیش از 60 درصد جوجه یکروزه بوقلمون کشور در استان زنجان تولید می شود.

صادقی افزود : هم اکنون 23 واحد پرورش بوقلمون و 2 واحد بوقلمون مادر در این استان وجود دارد که واحدهای مادربرای تولید تخم های نطفه بوقلمون فعال هستند.

وی گفت :شهرستان های زنجان، خدابنده، ابهر، ایجرود، طارم و سلطانیه از مراکز تولید گوشت بوقلمون استان است وبزرگترین واحدهای تولید گوشت بوقلمون در شهرستان ایجرود فعال هستند.

انتهای پیام/ن

زنجان دومین استان کشور بعد از اصفهان در تولید گوشت بوقلمون است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.