
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
وام ازدواج پشت صفهای طولانی
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید فاضل شرفی، سخنگوی شورای هماهنگی تشکل های کشاورزی خوزستان بیان داشت: کشاورزان با ممنوعیت کشت روبرو شوند و آب به کل مزارع نیشکر برسد غیرممکن است، زیرا معیشت کشاورزان از طرفی به دلیل کشت نکردن محصول و فشار بانک ها برای دریافت مطالبات خود تبعات خوبی در پی نخواهد داشت.
وی افزود: کشاورزان به هیچ وجه تحمل این موضوع را ندارند که ببیند جهاد کشاورزی که متولی حمایت از کشاورزان است به عنوان مسئول و عامل ممنوعیت کشت کشاورزان باشد.
شرفی با اشاره به سهمیه آب برای کشاورزی و نیشکر بیان داشت: سهمیه آب محصولات کشاورزی دائمی و نیشکر یک هزار و ۵۰۰ میلیون متر مکعب برای حوزه کارون در نظر گرفته شده است که وظیفه تفکیک این سهیمه به عهده سازمان جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام/م