به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی:

جشنواره پخت غذا‌های سنتی و محلی برگزار شد

به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، جشنواره پخت غذا‌های سنتی و محلی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، جشنواره پخت غذا‌های سنتی و محلی با عنوان دیگ و دیگ بَر و با رقابت شش گروه دانشجویی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در پایان، به سه گروه برتر از نظر طعم و تزئین غذا و نحوه سفره آرایی جوایز نقدی اهدا گردید.

ایجاد شور و نشاط و معرفی بهتر غذا‌های محلی و سنتی استان چهارمحال و بختیاری از اهداف برپایی این جشنواره بود.

۲۵ تا ۳۱ اردیبهشت به عنوان «هفته خوابگاه‌های دانشجویی» نامگذاری شده است.

دانشگاه شهرکرد در غرب این شهر (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) و کیلومتر ۲ جاده سامان، در ابتدای بلوار رهبر قرار دارد.

انتهای پیام/ن

جشنواره پخت غذا به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.