
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ خیر الله امیری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور امروز گفت: از اوایل اردیبهشت، آغاز برداشت برگ سبز چای تاکنون چایکاران گیلانی و مازندرانی ۹ هزار تن چای خشک با کیفیت تولید کردند.
وی افزود: چای باروتی، ممتاز، شکسته، قلم و شکسته قلم از انواع چای خشک تولیدی در ۱۴۰ کارخانه چایسازی گیلان و مازندران است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور خاطر نشان کرد: چایکاران گیلانی و مازندرانی تاکنون ۴۰ هزار و ۴۳۶ تن برگ سبز به ارزش ۹۸ میلیارد تومان از باغهای چای شمال برداشت کردند.
خیر الله امیری با بیان اینکه گیلان و مازندران ۲۵ هزار هکتار باغ چای دارد تصریح کرد:چایکاران این ۲ استان شمالی سالانه در ۳ مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه برگ سبز چای را برداشت میکنند.
انتهای پیام/م.ع