کوکی جوپرک و گیلاس+ دستور پخت

کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم:

کره: 60 گرم
شکر: 60 گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیلین: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 115 گرم
جوپرک: به مقدار لازم
گیلاس: تعدادی

کوکی جوپرک و گیلاس+ دستور پخت

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن بزنید تا صاف و سبک شود.
سپس تخم مرغ و وانیلین را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود.
بعد آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.
از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته در دست گرد کرده.
در جوپرک بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید.
کوکی ها را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
بعد از پخت و خنک شدن روی هر کدام یک گیلاس بگذارید.

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

طرز تهیه کوکی جو پرک با تزئین گیلاسی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار