لزوم فرهنگ سازی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران گفت:فرهنگ سازی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان در کرمانشاه اهمیت دارد.

فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ گفت:یکی از مهمترین راه‌ها برای افزایش سرانه مصرف آبزیان برگزاری جشنواره طبخ آبزیان است.

وی گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این جشنواره پاییز امسال و به احتمال زیاد در یکی از مراکز تاریخی و فرهنگی از جمله تاقبستان یا بیستون برگزار خواهد شد.

افضلی افزود:در کنار این جشنواره پتانسیل‌های آبزی پروری کرمانشاه معرفی خواهد شد.

وی افزود: در کنار برپایی این جشنواره، غرفه‌هایی هم برای معرفی دستاوردهای حوزه کشاورزی استان و حتی معرفی صنایع دستی کرمانشاه وجود دارد و از دیگر استان‌های کشور هم برای حضور در این جشنواره دعوت می کنیم.

افضلی گفت: سال 73 سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه 250 گرم بود و با اقداماتی که تاکنون انجام شده توانستیم این میزان را در سال 96 به حدود 8.5 کیلوگرم برسانیم که رقم قابل توجهی است.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

برپایی جشنواره طبخ آبزیان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.