تولید 20 درصد سیب زمینی کشور در استان اردبیل

مدیرکل محصولات علوفه ای و جالیز وزارت جهاد کشاورزی گفت: استان اردبیل با تولید حدود 800 هزار تن حدود 15 الی 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین اصغری مدیرکل محصولات علوفه ای و جالیز وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: استان اردبیل قابلیت ها و توانمندی های بسیار بالایی در کشت انواع محصولات زراعی و باغی دارد.

وی افزایش بهره وری به ازای آب مصرفی را یکی از مهم ترین اهدافی دانست که با جدیت در استان اردبیل دنبال می شود.

اصغری اظهارداشت: زمانی تولید سیب زمینی مقرون به صرفه است که با آب کمتر بیشترین میزان محصول در واحد سطح تولید شود.

مدیرکل محصولات علوفه ای و جالیز وزارت جهاد کشاورزی بر گسترش سیستم های نوین آبیاری میکرو تاکید کرد و گفت: دوران آبیاری به روش های سنتی به پایان رسیده است.
اصغری همچنین تنوع بخشی به ارقام کشت شده سیب زمینی را ضروری دانست و افزود: در استان اردبیل با توجه به شرایط متنوع اقلیمی باید ارقام خاص همان مناطق مطابق با شرایط آب و هوایی کشت شود تا بهترین کیفیت را در تازه خوری داشته باشند.

وی تصریح کرد: مدیریت عوامل خسارت زا از جمله بید سیب زمینی نیز باید با جدیت اعمال شود ، مدیریت آبیاری ، تغییر زمان کشت و برداشت و بکارگیری توصیه ها و راهنمایی های مروجان می تواند بیش از پیش باعث شکوفایی این زراعت مهم و حساس در منطقه باشد.

انتهای پیام/ع

تولید سیب زمینی با کیفیت در اردبیل


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار