واگذاری آزمایشگاه کنترل کیفی موادغذایی منطقه آزاد اروند به دانشکده علوم پزشکی

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان از واگذاری آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی منطقه آزاد اروند به این معاونت خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،هدی مجیری معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: هدف از ایجاد  آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تامین و افزایش سلامت عمومی اهالی منطقه، انجام آزمون‌های مختلف برای تایید سلامت محصولات، ارتقاء سطح رضایتمندی و کیفیت زندگی در منطقه و کاهش میزان تخلفات در حوزه مواد غذایی دارویی و بهداشتی است.

 وی بسط و استقرار سیستم کیفیت در کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی منطقه را از وظایف این مجموعه عنوان کرد.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: در این آزمایشگاه فرآورده‌های واحدهای تولیدی محصولات در سطح عرضه، واردات و صادرات مورد آزمون قرار می‌گیرند.

مجیری ادامه داد: این فعالیت‌ها به گونه‌ای انجام خواهد شد که الزام‌های سازمان غذا و دارو و استاندارد برآورده شود.

وی گفت: بخش‌های پذیرش نمونه، آزمایشگاه میکروبیولوژی، آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی، آزمایشگاه آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه فلزات سنگین بخش‌های تخصصی این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان آزمایشگاه‌های سم‌شناسی و واحد کنترل کیفیت را از دیگر بخش‌های این آزمایشگاه برشمرد.

انتهای پیام/ د

واگذاری آزمایشگاه کنترل کیفی موادغذایی منطقه آزاد اروند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.