رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه؛

هیچ گونه کمبودی از نظر تولید و تامین گوشت قرمز نداریم

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه ۶۴ هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،  خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: استان کرمانشاه هیچ گونه کمبودی از نظر تولید و تامین گوشت قرمز ندارد و می‌توان گفت در سالهای گذشته تا ۲۸۰ هزار راس دام را به حوزه‌های خلیج فارس صادر می کردیم و هم اکنون صادرات ما در داخل کشور و به استان‌های همجوار است.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید است، عنوان کرد: سالانه حدود ۶۴ هزار تن گوشت قرمز تولید می کنیم که حدود ۵۰ هزار تن آن نیاز استان است و ۱۴ هزار تن هم به استانهای دیگر به صورت زنده صادر می شود.

 

انتهای پیام/ز

 

 

سالانه حدود ۶۴ هزار تن گوشت قرمز  در استان کرمانشاه تولید  می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار