مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد؛

اجرای برنامه ملی غنی‌سازی آرد عامل کاهش کم‌خونی در کشور

عبداللهی گفت: اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک سبب کاهش قابل ملاحظه کمبود آهن و کم خونی در کشور شده است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست بررسی غنی سازی آرد با ویتامین D. اظهار داشت: اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک دستاورد‌های قابل توجهی داشته است و سبب کاهش قابل ملاحظه کمبود آهن و کم خونی در کشور شده است.

وی تاکید کرد: افزودن ویتامین D. علاوه بر آهن و اسید فولیک در اولویت برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت قرار دارد و بزودی اجرایی می‌شود.

در این جلسه ابراهیم المدفا، کارشناس سازمان بهداشت جهانی در خصوص این برنامه توضیحاتی ارائه کرد و علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز نکاتی را درباره راه‌های اجرایی شدن بهتر برنامه غنی سازی آرد با ویتامین D. ارائه کرد.

در این نشست کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، رییس سازمان غذا و دارو و جمعی از اساتید تغذیه دانشگاه نیز حضور داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار