طرز تهیه فلافل هویج

در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه فلافل هویج به سبک متفاوت را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلافل غذایی است که از محبوبیت زیادی در بین همه برخوردار است در ادامه طرز تهیه فلافل هویج را برای شما آماده کرده ایم: 


بیشتربخوانید :طرز تهیه آش شوربای زیره


سیر و جعفری را خردکنید. سپس آن ها را درون غذاساز بریزید.
مخلوطی از ادویه، نخود و تخم مرغ به آن بیفزایید. اگر غذا ساز ندارید نگران نباشید شما می توانید سیر و سبزیجات را کاملاً خرد کنید و نخود از قبل خیس شده را هم با گوشت کوب بکوبید تا له و نرم شود. هویج و پوست لیمو را رنده کنید؛ رنده هویج باید ریز باشد.مخلوط هویج را به مواد فلافل اضافه کنید.

روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یک دست شود. از مخلوط، 12 گلوله درست کنید. برای سرخ کردن از ماهیتابه نچسب استفاده کنید، مقداری روغن در آن بریزید و روی گاز بگذارید سپس گلوله های فلافل را درون آن بیندازید. حدود 3 دقیقه زمان می برد تا هر طرف فلافل سرخ و طلایی شود. هرگز روغن زیاد نریزید چون باعث وا رفتن فلافل ها می شود.برای تهیه سس مخصوص، یک قاشق سوپ خوری آب لیمو را به ماست و سس کنجد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر غلظت آن بالا بود مقداری آب روی آن بریزید. با نمک و فلفل، سس را مزه دار کنید.

سیر- 3 حبه
جعفری خرد شده – به میزان لازم
پودر فلفل قرمز – یک قاشق چای خوری
نخود خیس خورده- 500 گرم
تخم مرغ - 2 عدد
هویج – یک عدد
آب لیمو ترش - 3 قاشق غذا خوری
ماست -150 گرم
سس کنجد - 2 قاشق چای خوری
پیاز- 2 عدد
نعناع – به میزان لازم
ادویه - به میزان لازم

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار