برپایی جشنواره غذا‌های بومی-محلی

رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش بهبهان گفت: جشنواره غذا‌های بومی- محلی در مرکز یادگیری محلی شهید احسان فتحی برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  غلامعلی چنگلوایی، رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش بهبهان گفت: با هدف احیای طبخ غذا‌های سنتی و محلی و ترویج سفره‌های ایرانی، جشنواره غذا‌های بومی-محلی با شور و استقبال سوادآموزان برگزار شد.

وی  افزود: در این جشنواره، ۵۰ شرکت کننده غذا‌های محلی و اصیل ایرانی و بهبهانی را با تزیینات زیبا ارائه دادند.

چنگلوایی در پایان یادآور شد: آشنایی با روش‌های تغذیه سالم، ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و سنتی، تشویق بانوان به آشپزی و طبخ غذای خانگی، ایجاد نشاط در بین سوادآموزان از اهداف دیگر برگزاری این جشنواره است.

گفتنی است، جشنواره غذا‌های بومی-محلی با تلاش مدیریت مرکز یادگیری محلی شهید احسان فتحی شهرستان در این مرکز برگزار شد.

انتهای پیام/م

جشنواره غذا برای دانش آموزان برگزار شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.